.

torstai 19. marraskuuta 2015

DIY: Kassi ja kaameat kahvatMun teki kovasti mieli otsikoida tää jotenkin toisin. Virkkaamastani kassista tuli nimittäin ihan liian pieni, joka ois houkuttanut laittamaan "mukahauskan" monimielisen otsikon. Jätin kuitenkin tällä kertaa laittamatta.


Liian pieneen kassiin voi sitten laittaa vielä vähemmän kivat kahvat ja ottaa luokattoman huonot kuvat. Eiköhän siinä ois sit sutta ja sekundaa ihan riittävästi. Aina ei tosiaan homma mee ihan niinkuin tuossa kotinurkillani Strömsössä (ai mitenniin turhautunut tuunaaja??)


Pääsin kuitenkin tämän(kin) epäonnistumisen yli ja kassin sisällä odotteleekin jo seuraava valmiiksi virkattu aihio. Ainakin siitä tulee suurempi, vaikkakin täysin erilainen.


Onneksi näihin "ei niin onnistuneisiin" teelmöksiin voi aina laittaa tommosen merkin. Sillä saa kuulkaas useammankin pienen kauneusvirheen ja vikatikin anteeksi. P.s. Ei täällä muutkaan jutut suju tällä hetkellä kovin hyvin. Se aiemmin kertomani keittiörempan suunnittelu on edelleen lähtökuopissaan. Etsin kolmatta viikkoa kivaa hanaa. 

Paras vaihtoehto ei ole tyyppihyväksytty Suomessa, halutun värisissä ei ole muita kivoja ja kukkarolle sopivia malleja. Ja muotoilultaan eniten haluamaani mallia muistuttavat tyyppihyväksytyt hanat ovat järjestään kromisia, jota en mielellään haluaisi. Tätä vauhtia tää homma ei tuu etenemään koskaan.

Nyt kun sain purettua turhautumistani tänne, voinkin purkaa lopun ärsytyksen imurin varressa. Onneksi nää mun murheet on kuitenkin näin pientä kokoluokkaa. Toivottavasti teilläkään siellä ruudun toisella puolella ei oo tän suurempia murheita harteillanne :)

6 kommenttia :

 1. No höh, mun silmään näyttää ihan kelpo kassilta ja tuo
  vuorikangas passaa hyvin. Mun ekat Mariverhot oli just nuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Muija on kyllä yks mun lempparikuoseista. Kassi on harmillisen pieni, mutta katsotaan, josko se johonkin käyttöön silti kelpaisi.

   Poista
 2. Mitä, mitä, mitä! Kassihan näyttää oikein komealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tein joskus aiemmin samantyylisen mustavalkoisen, josta tuli ihan kiva. Nyt en vaan tajunnut, että lanka oli niin reilusti ohuempaa, että kassista tuli samalla ohjeella turhan pieni. Ehkäpä se johonkin käyttöön silti kelpaa.

   Poista
 3. Hihittelin sun kirjoitustyylille! Aivan mahtava. Piristit mun päivää :'D Ja kassinhan voi antaa lahjaksi jollekkin puolituntemattomalle sukulaiselle tai inhottavalle naapurille, jos lopputulos ei miellytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla,että mun "pilke silmäkulmassa"-avautuminen piristi :)
   Ei muakaan enää niin paljon harmittanut, kun sain purkaa ärsytykseni tänne. Ei aina kaikki mee ihan just niin kuin ajatteli, mutta niin kauan, kun ongelmat on tätä luokkaa, niin kaikki on hyvin :D
   Eiköhän kassi jostain loppusijoituspaikan löydä.

   Poista