.

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kirppiskuorman kasailuaViikonloppu on kyllä ihan liian lyhyt aika. Tänäkään viikonloppuna en oo tehnyt mitään ihmeellistä, mutta silti suurin osa "to do"-listan asioista on aloittamatta. Onneksi sentään kirppiskuorma on vähitellen kasvanut.


Tällä kertaa oma pöytäni täyttyy pääasiassa sisustustavarasta ja kirjoista. Nuoren neidin huoneesta kun ei juurikaan löytynyt myyntiin joutavaa tavaraa. Allekirjoittanut on asiasta jonkin verran eri mieltä, mutta tässä asiassa mun mielipidettä ei kuunneltu.


Kirppistapahtumat on tosi kivoja. Näissä blogikirppis-tyyppisissä jutuissa ois vaan mukava olla joskus myös ostajan roolissa. Viime kerralla pöydät tyhjenivät sellaista tahtia, etten ehtinyt itse ostamaan yhtään mitään. Tällä kertaa yritän kulkea myyntipöytien lomassa laput silmillä, niin ohi menevät ihanuudet eivät jää niin paljon harmittamaan. 

Ootko itse osallistunut johonkin blogikirppistapahtumaan? Teitkö löytöjä?

Jos oot tulossa meidän kirpparitapahtumaan Kuntsille, on siellä mahdollisuus käydä tutustumassa myös valokuvanäyttelyyn. Lauantaina 21.11. valokuvanäyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy klo 11–17 ja opastettuja kierroksia järjestetään klo 13.00 (suomeksi) ja 14.00 (ruotsiksi). 1960-luvun nostalgiaa – Ismo Höltön valokuvanäyttely Kuntsin modernin taiteen museossa 17.10.2015–24.1.2016.

2 kommenttia :

  1. Oi että olis kiva lähteä sinne. Pitää katsoa jos innostuisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu ihmeessä käymään. Ainakin viimeksi tapahtuma oli suuri menestys :)

      Poista