.

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Sadepäivä on postauspäivä



Täällä sataa. Ei oo muuten satanutkaan ainakaan 1,5 viikkoon, mut mä ottaisin silti mieluummin hellettä ja aurinkoa. Aina.

Viime aikoina auringossa lojuminen on vienyt mun kaiken vapaa-ajan ja blogikin on jäänyt paitsioon. Viime aikoina postaukset on kummallisesti pyörineet yhden tuotemerkin ympärillä, mutta siitäkin huolimatta ajattelin esitellä teille muutaman viikon takaiset kirpparilöytöni, jotka yllättäen ovat Marimekkoa nekin.


Kivan helmikaulakorun ostin paikallisen fb-kirppiksen kautta kaverilta. Eihän se ikinä kaulassa noin nätisti aseteltuna pysy, mutta pakko tää oli ostaa. Kivan erilainen ja poikkeuksellisen massiivinen. Lunastin ihanuuden itselleni 15 euron kohtuulliseen hintaan.


Toinen Marimekko-löytö oli merkistä päätellen melko iäkäs pikkulaukku. Tää on ihan moitteettomassa kunnossa ja kun hintaa oli muistaakseni 4€, niin enhän mä voinut sitä jättää. Koska mulla on laukkuja ihan riittävästi, niin ajattelin tarjota tämän tyttären käyttöön. -Ei kelvannut. Niinpä mun oli valitettavasti pakko se omia :)


Aika kivasti nää ostokset sopii yhteenkin, joten kesällä ei kukaan voi moittia, että mä pukeudun aina pelkästään mustaan.


Mitäs tykkäätte löydöistä? Tiedän, että Marimekko jakaa usein mielipiteitä. Enkä mäkään läheskään kaikista kuoseista tai tuotteista tykkää, mutta näistä tykkään. Molemmista.

Sataako muuten teillä? Täällä kuuluu ukkosen jyrinä, mutta toistaiseksi kuulostaa olevan melko kaukana. Toivotaan, ettei kovin lähelle tulekaan.


8 kommenttia :

  1. Mie sovitin tuota kaulakorua Marimekon myymälässä muutama viikko sitten. Se on massiivinen, erikoinen ja tosi hieno :)

    T. Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. On kyllä niin erikoinen, ettei tule ihan jokapäiväiseen käyttöön päätymään. Tuskin olisin uutena liikkeestä ostanut, mutta käytettynä oli ihan pakko ostaa :)

      Poista
  2. Jyrisee jyrisee täällä Keski-suomessakin...
    Minulla myöskin samaisen sarjan kaulakoru, mutta mustavalkoisena. Ostin aikoinaan MM alesta. Postasin juurikin tänään Marimekon tulevista uutuuksista!
    www.syvalta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne mustavalkoiset korutkin on ihania!
      Kävin kurkkimassa blogissa. Ihania poimintoja. Mua niin himottais hankkia vieläkin lisää astioita, mutta ne on niin kalliita, etten oo toistaiseksi malttanut alkaa enempää keräillä.

      Poista
  3. Minä olen sitä sukupolvea, joka tykkää Marimekon tuotteista - vaikken ihan kaikista kuoseista pidäkään;) Ja laatu ei valitettavasti ihan samanlainen ole kuin aikoinaan. No, eipä se ole monella muullakaan merkillä!
    Ihanat väripiristykset olet löytänyt - tykkään molemmista.
    Täällä satoi myös tänään, mutta ei tarpeeksi. No, huomenna saadaan ropinaa ehkä kunnolla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mä oon viime aikoina ollut myös pettynyt etenkin trikootuotteiden ja sukkien laatuun ja olen vähän boikotoinut niiden ostamista. Kaikkeen muuhun olen toistaiseksi ollut laadun puolesta tyytyväinen, joten varmasti tulee kannettua runsaasti roposia jatkossakin MM-liikkeisiin :)
      Ukkonen pysyi meiltä poissa, mutta vesikuuroja ja harmaita pilviä näkyy olevan tänäänkin ohjelmassa. Toivottavasti viikonlopuksi kirkastuu.

      Poista
  4. En olekaan nähnyt tuota kaulakorua aikaisemmin.. Erikoinen kyllä, mutta aikas hauska kyllä! :) ja onpa harmi, että jouduit omimaan laukun;);) Hurmaava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mä oon noita koruja käynyt hipelöimässä liikkeessäkin, mutta varmaan tätäkin tulee käytettyä sen verran harvoin, etten olisi uuden hintaa malttanut maksaa.
      Mua aavistuksen hymyilytti, kun neiti ilmoitti, et "sä saat äti ton laukun, kun se on niin ruma". Kauneus on katsojan silmässä :)

      Poista