.

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Hikinen urakkaSilloin kun aurinko paistaa ja helle hellii, on pakko tarttua toimeen pihalla, koska sisällä ei kiinnosta oleilla ja toimettomana ei pysty olla. Aamulla karautettiin tytön kanssa pienelle kauppakierrokselle ja haettiin lopultakin jotain vihreää kukkaruukkuihin.


Samalla mukaan tarttui Hemtexiltä uus pöytäliina, joka pirteydellään saattaa olla monen mielestä aika yllättävä valinta meikäläiseltä.


Varsinaisia kukkia ostin tasan noi kaks kuvassa näkyvää. Muihin ruukkuihin hankin erilaisia havuja.Tuli vedettyä sellainen työleiripäivä, ettei hetkeen. Imuroin lopuksi jopa terassin.Kävin lakaisemassa ja kitkemässä lähes kaiken elollisen myös etupihan puolella, mutten enää jaksanut illalla alkaa siellä kuvaamaan. Myös siellä jatkuu hyväksi havaittu minimaalinen havulinja. Vielä kun muistais nekin joskus sit kastella.

En kyllä käsitä, miten oon saanut noilla meidän postimerkin kokoisilla piha-alueilla kuovittua ja puunattua tänään melkein 9 tuntia putkeen. Ihan älytöntä. Miten te ootte viettäneet ihanaa kesälauantaita?


2 kommenttia :

  1. Sä olet todella tehokas täytyy sanoa. Mulla olisi kanssa partsin siivous edessä ja sen laittaminen, mutten ole vaan jaksanut! Ajattelin josko tänään rantsun jälkeen ottaisi itseään niskasta kiinni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään aina jaksa. Sit kun saa jotain aikaan, on pakko tulla tänne hehkuttamaan :)

      Poista