.

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Hyvää kannatti odottaa??Hyllyt saatiin vihdoin seinään reilu tunti sitten. Mä rukoilen, ettei noista yksikään enää koskaan vyöry alas.
Pakko oli pikaisesti napsia teille muutama kuva, vaikka jouduin väistelemään futislähetystä ja kuvaamaan vaan telkkarin sivuilta. Tässä näitä pikaotoksia nyt tulee...


Maalasin betoniseinän ensin valkoiseksi ja sen jälkeen vetelin rouhean pinnan sävyttämättömällä Tunto Hienolla. Työkaluina reteesti juuriharja ja maalitela.


Hyllyjä on nyt yks vähemmän, mutta vaihtelu virkistää. Mitäs te tykkäätte kevyemmästä lookista? Tarkoituksena oli myös laittaa Flip-kello suoraan seinään, mutta ihan unohdettiin. Täytyy porata sille paikka joku toinen päivä.


Onnettomuudessa kärsi myös yks puu-ukkeli sen verran, etten saanut sitä jalustallaan enää suoraksi. Päätin sitten poistaa siltäkin kepin takapuolesta ihan kokonaan.On muuten tainnut jäädä kokonaan esittelemättä myös taannoinen Uumajaostos-juliste. Lagerhausin poistohyllystä noin 4€.Mitäs mieltä seinän valkaisusta? Mä tykkäsin siitä mudanvärisestä sävystä paljon, mutta oli se jo niin epäsiisti, että jotain oli pakko tehdä. Betoniseinän rosoisuus oikeastaan pakotti jonkinlaiseen tekstuuriseinään, koska tapettia en enää halunnut. Vaikka muutos oli näiltä osin pakon sanelema, mä tykkään lopputuloksesta kovasti. Entäs te?


10 kommenttia :

 1. Vautsi tuota seinää...kaunis ja kauniit ovat hyllytkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kyllä myönnettävä, että hyllyt on alkaneet nyt jännittämään kovasti :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Ei mennyt tälläkään kertaa ihan niinkuin Strömsössä :)

   Poista
 3. Tykkään! Siitä tuli oikein hyvä:)!! Tykkään siitä, että seinässä on tekstuuria! Ja hyllyt♥ Ihania juttuja täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi seinäpinta oli niin epätasainen, ettei paljon vaihtoehtoja ollut. Tekstuuri peittää ne kivasti alleen.

   Poista
 4. Tykkään ja kovasti! Tekstuuriseinästä itsekin haaveilen, mutta taitaa jäädä haaveeksi - isäntä ei halua. Tosin on se miehen pää ennenkin pyörretty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä saan helposti sisustusjutuissa tahtoni läpi, koska en pahemmin joudu mielipiteitä kyselemään :) Tsemppiä miehen käännyttämiseen.

   Poista
 5. Kyllä, hyvää kannatti odottaa :)
  Todella hyvän näköinen lopputulos!

  Teetkö näitä yksin vai saatko mieheltäsi apua/tukea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä nää kodin laittamiseen liittyvät jutut on 99% mun omia juttuja. Isäntä tosin porasi hyllyille reiät seinään, kun itset mittailin ja merkkasin kohdat ja pitelin porauksen aikana imuria :)

   Poista