.

torstai 17. heinäkuuta 2014

Sydän paikallaanMeillä on juhlittu tänään pienimuotoisesti 6-vuotissynttäreitä. Mitään varsinaisia juhlia ei kotona tänä vuonna pidetä, vaan sukulaisia ja kummeja on kutsuttu kyläilemään vähän eri päivinä ja kaverisynttärit on ulkoistettu paikalliseen sisäleikkipuistoon. Ihanan rentoa.

Muutamia lahjoja on tietenkin hankittu ja päätin esitellä teille niistä yhden. Mähän tykkään itse näistä erilaisista askartelupaketeista ja onneksi ne on mieluisia myös tyttärelle.


Tällä kertaa hankin lelukaupasta koottavan robotin.


Tän parissa aikaa vierähti tunnin verran. Mä tein solmut naruihin, mutta muuten kokoaminen onnistui nuorelta neidiltä ihan omin käsin.Mun mielestä tästä tuli aika kiva. Hintakin oli melko kohtuullinen; 6€. Jännä nähdä, miten kauan robotti pysyy ehjänä.

Mä taidan nyt lastata  lautaselleni vielä yhden palan mansikkakakkua. Tänään sitä on vedetty jo päivälliseksi, joten kai se menee myös iltapalana :)


6 kommenttia :

 1. Hauska robotti ja kivoja tuollaiset lahjat, joiden rakentamisen saa itse tehdä, yhdessä äidin kanssa ! Onnea 6- vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos synttärisankarin puolesta. Mä tykkään myös kovasti näistä erilaisista askartelupaketeista. Mukavaa ajankulua.

   Poista
 2. Hih, kiva robotti! Tuollaiset lahjat ovat parhaita missä saa itse tehdä :))! ONNEA pienelle.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia nuoren neidin puolesta :) Mä ostan aina mieluummin jotain sellaista, jossa joutuu itse kokoamaan ja tekemään. Kivaa ja hyödyllistä ajankulua.

   Poista
 3. Kiva ja kehittävä lahja..:) Onnea 6-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sankarin puolesta :) Tää robotti oli tosi kiva ja just sopiva tämän ikäiselle.

   Poista