.

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

1000Tästä lähtee tasan tuhannes postaus. Ihan käsittämätön ajatus, että oon klikannut tuota "julkaise"-painiketta 1000 kertaa. Sen kunniaksi ei kuitenkaan poksautella kuohuvaa, tai tehdä muutakaan normaalista poikkeavaa, vaan esitellään eteisen uusi matto. 

Periaatteessa matto ei edes oo kovin uusi. Oon vaan kaikessa hässäkässä unohtanut koko jutun. Vanhalle eteisen matolle kävi nimittäin pieni onnettomuus. Kun tajusin, että maton pesettäminen olisi ollut kalliimpaa kuin itse matto, päätin pestä sen toistamiseen itse.  Arvatkaas, miten siinä sitten kävi... Pesu sujui ihan ok, mutta edellisellä pesukerralla jätin maton kuivumaan terassin isolle pöydälle. Tällä kertaa jouduin ripustamaan maton kuivumaan, jolloin mustat raidat värjäsivät valkoiset raidat osittain vaalean sinisiksi. Matto päätyi lahjoituksena toiseen osoitteeseen.

Onneksi Anttilan loppuunmyynnistä löytyi edullinen matto eteiseen. Valitsin tarkoituksella sellaisen, jonka väri ei ole tasainen. Tää antaa eteisessä vähän enemmän anteeksi. Hintaa matolle jäi 35€. 


6 kommenttia :

 1. Minä en "ehtinyt" alennusmyyntiin mukaan...vähän harmittaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon sitten shoppaillut sunkin edestä :) Vaarallista olla samassa talossa töissä :D

   Poista
 2. Mä olisin ehtinyt, mutta eipä kiinnostanut kävellä kipeellä lonkalla.

  VastaaPoista
 3. Voi että, ihana matto :) Oon haaveillu samanmoisesta meidän olkkariin, hyvä löytö! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä kiva, kun ei kaikki tahrat heti erotu. On myös melko kevyt, joten tämän peseminen on varmaan suhteellisen helppoa.

   Poista