.

tiistai 25. lokakuuta 2016

Vähemmän ja vaaleampaaTajusin tänään, että meidän koti on taas menossa valtavirtaa vastaan. Kun muualla syksy tuo yleensä mukanaan tummemman ja runsaamman sisustuksen, jatkuu täällä karsiminen ja sisustus on muuttunut koko ajan vaaleammaksi. Kai mä yritän väkisin pitää kiinni valoisuudesta, koska pimeys ahdistaa jo ajatuksenakin tosi paljon. Miten tähän kylmyyteen ja jatkuvaan pimeään taas tottuu...
10 kommenttia :

 1. Kyllä valkoinen on tosi kaunis, se suurentaa, ja tekee vaaleammaksi näin pimeällä ajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Uskomatonta, miten ison muutoksen pelkkä tuolien vaihto teki koko alakertaan.

   Poista
 2. Kohta tulee lumi, niin korostaa tuota valkoisuutta entisestään :) Kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Jännä nähdä, joutuuko sitä lumen tultua lisäämään hirveän määrän tekstiilejä ja kynttilöitä, että fiiliksestä tulee riittävän lämmin. Nyt vielä menee tällä riisutullakin sisustustyylillä.

   Poista
 3. Tykkään teidän raikkaasta ja simppelistä tyylistä. :) Liika tavaramäärä se vasta tuppaa ahistamaan. Pimeys on vähän raskasta ja varsinkin jos päivälläkin ei näy aurinkoa. Toivottavasti lumi tulis pian 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo koskaan ollut näin vähän tavaraa. Lähinnä oon karsinut kaappien sisältöä, mutta pelkästään värien karsiminen sisustuksesta on taas saanut kodin paljon avaramman oloiseksi.
   Mä en niin sitä lunta kaipaa, koska vihaan liukkautta kaikissa muodoissaan. Puhumattakaan kylmyydestä :)

   Poista
 4. Pelkistetty on kaunista! Lisäksi valkoinen sopii minun mielestä hyvin talven sisustukseen.. Kohtahan se jo talvikin on.. Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kompensoinut kylmänoloista riisuttua sisustusta riittävän pitkillä villasukilla :) Jännä nähdä, alanko pian haalimaan lisää tekstiilejä lämpöä tuomaan.

   Poista