.

lauantai 1. lokakuuta 2016

Kaappien raivausta, kirppisjuttuja ja lahjoituspaikkojaHuh huh, mikä urakka täällä on käynnissä. Reilun viikon päästä pääsen täyttämään kirpparipöydän ja tälläkin kertaa tavaraa karsitaan kaapeista surutta. Oon tänään kolunnut kaappeja ja laatikoita 10 tuntia ja roudannut jätesäkillisen roskiin ja neljä kassillista odottamaan hinnoittelua. Lisäksi laitoin muutamia juttuja paikallisille Facebook-kirppiksille myyntiin.

Olo kevenee jokaisen pois lähtevän tavaran myötä ja innostuin jopa napsimaan muutaman kuvan ennennäkemättömän tyhjistä keittiökaapeista. 


Aloin jo nyt miettiä, mitä tehdä niille tavaroille, jotka eivät mene kirpparilla kaupaksi. Säilyttää en halua ja mieluiten antaisin ne muualle kuin perinteisiin Uffin keräyslaatikoihin tai SPR:lle, joten minne voi lahjoittaa leluja ja lasten leffoja? Ottaako joku taho vastaan aikuisten kirjoja ja pokkareita? Mihin voisi viedä astioita? Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan.


4 kommenttia :

 1. Mun mielestä leffoja kerättiin just sairaalaan pitkäaikaispotilaille. Menis ainakin hyvään tarpeeseen ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just johonkin tällaiseen mä haluaisin mieluiten lahjoittaa. Kiitos vinkistä. Ottaiskohan sairaala vastaan kirjojakin...

   Poista
 2. Niin tyhjältä näyttää, että sun pitää pian ostaa tavaraa lisää :)
  Toivottavasti tavarat menevät kaupan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sitten kirpparin jälkeen sortuu jotain taas shoppailemaan, mutta yritän olla täyttämättä kaappejani turhalla.

   Poista