.

tiistai 11. lokakuuta 2016

Kynttilöitä ja kuivia käsiäOn taas melkein viikko vierähtänyt, kun on ollut niin älyttömästi hommaa ja muita menoja. Viikonloppu oltiin tyttären kanssa mummilassa ja kaikki muu vapaa-aika on mennyt kirpparikuormaa kasatessa ja kaappeja kolutessa. Ensimmäinen kuorma on viety, mutta ostajille ovet aukeavat vasta lauantaina. Mulla on tällä hetkellä kolme Ikea-kassillista tavaraa odottamassa hinnoittelua, joten toivon todella, että kauppa käy.


Syksy ja siivousurakka on tehneet käsistä kuivat, jonka vuoksi päätin panostaa tänään myös sisustamiseen yhden kynttilän verran. Ostin nimittäin jo joskus keväällä hierontakynttilän, jonka pitäisi tehdä käsistä pehmeät. Ainakin niistä tuli tosi rasvaisen tuntuiset ja hyvän tuoksuiset, joten jännä nähdä, miten tuo pidemmällä aikavälillä käsien kuivuuteen vaikuttaa.

Mitäs teille kuuluu? Mitä ootte puuhailleet?


2 kommenttia :

  1. Miten hierontakynttilää käytetään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo steariini toimii periaatteessa lämpimän käsivoiteen tavoin. Eli kun kynttilä on palanut 10-15 minuuttia, puhalletaan liekki ja kaadetaan steariinia käsiin ja hierotaan hyvin. Tää ei kuumene polttavan kuumaksi, eli käsien palamista ei tarvi pelätä.

      Poista