.

maanantai 31. lokakuuta 2016

Marraskuun muutossuunnitelmiaIhan vielä ei olla marraskuussa, mutta päässä jo pyörii useampi juttu, jotka haluan ehdottomasti marraskuussa saada tehtyä. Lokakuu on käytetty raivaukseen ja turhan tavaran myymiseen. Kolmas ja tällä erää viimeinen kirppariviikko päättyy perjantaina, jonka jälkeen aion laittaa säilytyksen kuntoon. 

On uskomatonta, miten vääränkokoisia suurin osa meidän säilytyslaatikoista on. Muutenkin vähäinen säilytystila on mahdotonta hyödyntää tehokkaasti, kun joka hyllylle mahtuu melkein 2 laatikkoa päällekkäin, eikä ihan kolmea laatikkoa vierekkäin. Ärsyttävää. Aion mitata jokaisen hyllyn ja marssia laatikkokaupoille.

Yksi keittiön seinä odottaa myös uutta maalipintaa. Vanhat mustat tuolit jättivät seinään mustat raidat, kun tuoli sattui olemaan liian lähellä seinää. Uusien tuolien myötä pääsin vihdoin tästä ongelmasta eroon.

Kirpparirahoilla on tarkoitus hankkia uusi telkkari, koska vanhasta katoaa päivittäin useampaan kertaan äänet. Mä en tajua telkkarin ostamisesta mitään, Mulle riitää se, että uusi telkkari ei ole musta. Vinkkejä otetaan vastaan. 

Lisäksi marraskuussa aion vihdoin päivittää vähän olohuoneen kollaasiseinää. Samat kuvat on roikkuneet seinällä ihan liian kauan.


Onko teillä sisustussuunnitelmia loppuvuodeksi? Mä oon taas täynnä intoa, kun raivausprojektin päättyminen häämöttää. On taas enemmän tilaa hengittää. Eikä tarvitse enää käyttää kaikkea vapaa-aikaansa kaappeja koluten ja kirpparirumbaa pyörittäen. Aika ihanaa!2 kommenttia :

 1. Se on kyllä ihana tunne, itse kävin kaikki tavarat läpi muuton yhteydessä. Ja nyt ei haluakkaan mitään turhaa kotiin hankkia, kun keväällä on sitten taas uusi muutto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan ihana tunne päästä turhasta eroon. Nyt haluaisi kovasti hankkia jotain pientä kivaa tilalle, mutta toisaalta tuntuu, ettei hetkeen kelpuuta mitään uutta tavaraa :)
   Muutto on kyllä ihan paras keino päästä kaikesta turhasta eroon.

   Poista