.

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Valkoista ja kiiltävääPienet keittiöremppasuunnitelmat on vihdoin aavistuksen edenneet. Säiden lämmetessä tavaraa voidaan välivarastoida helpommin, joten ensimmäiset tilaukset on tehty. Ensimmäistäkään valintaani en tosin ole vielä livenä päässyt näkemään. Tänään tein valinnoista tärkeimmän, mutta yllättäen se oli melko helppo.


Työtasoista tulee kiiltävän valkoiset. Sävy on aavistuksen harmaampi kuin kaapin ovissa, mutta tämän lähemmäs ei ilman konkurssia ollut mahdollista päästä. Tasoissa on joku naarmusuojattu pinta. Elämän jäljet tulevat näkymään ajan kanssa siinäkin, mutta kiillon häviämistä ei pitäisi tässä tapahtua.


Tykkään tosi paljon siitä, että pinta heijastaa valoa ja voin vaan kuvitella, miten ison muutoksen se koko alakertaan tekee, kun tummanruskeasta mattapinnasta vaihdetaan korkeakiiltoiseen valkoiseen. 


Mallipalasta poiketen meidän tasosta tulee paksumpi, koska ainakaan tässä vaiheessa välitilalle ei tehdä mitään. Mun silmään taso näyttää sopivan ihan hyvin vanhojen kaapinovien kaveriksi. 

Tällä hetkellä eniten jännittää se, osasinko mitata kaiken oikein. Mittauskertoja oli ehkä 17, mutta kun tasojen pituudet muuttuvat nykyisistä uunivaihdoksen myötä, on siinä aina riski, että jossain kohtaa oon mokannut.

Vain kaksi valintaa on enää tekemättä; uuni ja keittotaso. Mulla ei oo aiempaa kokemusta mistään merkistä tai mallista. Onko jotain, mitä pitäisi tajuta huomioida? Mihinkään itse puhdistuvaan unelmauuniin en malta sijoittaa, joten valinta on tehtävä perusversioiden välillä. Onko joku merkki tai pinnoite, jota kannattaa välttää? Ja onko vastaavasti joku, jota haluat suositella? Kaikki apu otetaan mielellään vastaan. Mulle kun pystyy myymään melkein mitä tahansa, kun tarpeeksi hyvin perustelee.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti