.

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Puhdasta pyykkiä ja kevätaurinkoaKeväässä ihaninta on valo. Ja keskinkertaiselle kuvaajalle se on suuri helpotus pitkän pimeän kauden jälkeen. Eletään sitä aikaa, kun aurinkoisina arkipäivinäkin ehtii hetken nauttimaan auringonsäteistä kotona työpäivän jälkeen. 

Valoisuuden myötä vaihdoin olohuoneen kaikki tekstiilit vaaleiksi ja poistin pöydältäkin kaikki tummat esineet. Ja innostuin testaamaan huonetuoksua. Valitsin tuoksuksi "puhtaan pyykin", johon tottuminen vei kyllä pari päivää. Tuoksu sinällään on miellyttävä, mutta mä en oo tottunut tällaisia käyttämään. Päivän testauksen jälkeen nappasin yhden tikun pullosta pois.


Jos jollain huonetuoksuja enemmän testanneella on antaa joku vinkki miellyttävän tuoksun valintaan, niin otan sen mielelläni vastaan. Kaupassa päätöstä oli hankala tehdä, kun vierekkäin tuoksui kymmenkunta eri vaihtoehtoa, eikä pää kestänyt edes nuuhkia jokaista. Pakko mun on tämän loputtua testata jotain toistakin, vaikka muu perhe valitti ensimmäisen päivän "hajusta". Ei ne kyllä enää sen jälkeen ole moittineet, joten kaikkeen kai nekin tottuvat.

Ihanaa viikonloppua! Toivottavasti saadaan nauttia keväisestä auringonpaisteesta koko maassa.
4 kommenttia :

 1. Jos kaupan tuoksut tuntuvat liian vahvoilta, niin kokeile tehdä öljy itse. Tuoksutonta vauvaöjyä ja mukaan joku eteerinen öljy. Öljyjä löytyy vaikka Ekosopista ja kun kerrot mitä haluat, niin myyjä valkkaa sulle sopivia tuoksuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Meillä on nyt koko porukka tottunut tuoksuun, joten eihän sitä tiedä, miten mä vielä näihin addiktoidun :)

   Poista
 2. Tuolta samalta merkiltä ainakin se vanilja on aivan ihanan tuoksuinen. Tikkuja en kyllä koskaan laita lähellekkään kaikkia kun niissä on aika voimakkaat hajut. Sitten loppua kohden kun haju alkaa laimeta saatan lisätä tikkuja. Se air wickin karhunvatukka on kanssa ihan hyvän tuoksuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanilja on tuoksuna ihana, mutta mulle tulee siitä aina liiankin elävästi mieleen se Body Shopin tuoksu, jota jokaisella oli yläasteella:)
   Tota karhunvatukkaa täytyy kyllä päästä nuuhkimaan. Kuulostaa herkulliselta. Kiitos vinkistä.

   Poista