.

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kirjoja hyllyssä
Mukavaa alkanutta viikkoa. Täällä harmaat kelit jatkuvat, mutta onneksi sain viikonloppuna napsittua muutaman kuvan varastoon. Viime viikonloppuna vaihdoin nimittäin myös makuuhuoneen verhot. Samalla siivoilin ja järjestelin muutenkin ja kyllästyin jälleen kerran hyllyn jatkuvaan kirjakaaokseen. Mähän luen tosi paljon, mutten koskaan lainaa kirjoja. Sen vuoksi mulla on jatkuvasti käynnissä kirjarumba. 

Mulla on noin 20 säilytettävää kirjaa. Ne on sellaisia, jotka voin lukea aina uudelleen ja uudelleen, ellei muuta lukemista ole. Sen lisäksi mulla on yleensä muutama lukematon kirja odottamassa vuoroaan, sekä kasvava pino jo luettuja ja myyntiin meneviä opuksia. Oon yrittänyt aina säilöä kirjat laatikoihin, koska ne vetävät muuten puoleensa niin paljon pölyä. Nyt kuitenkin kyllästyin kasvaviin pinoihin ja päätin vallata alimman hyllyn näille. 

Kummallista, miten kirjat hyllyssä näyttävät jotenkin vierailta ja raskailta. Mulla kun on aiemmin ollut parhaimmillaan kaksi pelkillä kirjoilla täytettyä hyllyä. Tuntuu ihan kummalliselta. Ehkä niihinkin taas tottuu. Tai sitten pakkaan ne pian takaisin laatikoihin. 
1 kommentti :

  1. Joskus muinoin, minulla oli kaksi kirjahyllyllistä kirjoja...nyt tekisä taas mieli laittaa olohuoneeseen hyllyjä kirjoille..:)

    VastaaPoista