.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Etsivä löytää. Lopulta.En muista koskaan aiemmin etsineeni mitään niin pitkään ja hartaasti, kuin mattamustaa modernia ja tyyppihyväksyttyä keittiöhanaa. Tuntitolkulla vierähti aikaa googlen kimpussa. Kaikissa löytämissäni hanoissa oli mun mielestä joku juttu, mikä ei ollut täysin kohdillaan. 

Tyyppihyväksynnästä en ollut valmis tinkimään. Halusin mieluummin kulmikkaan kuin kaarevan. Halusin mieluummin matan kuin kiiltävän. Halusin simppelit säätimet ja vaadin apk-liitännän. Lopulta löysin sen täydellisen, joka täytti kaikki toiveet kerralla. Tässä se nyt on.
Jäi pakkauspölytkin pyyhkimättä, kun oli niin kiire kuvaamaan. Vielä kuitenkin jouduin pakkaamaan tuon kaunottaren takaisin laatikkoonsa pöytätasojen saapumista odottamaan. Näillä näkymin pientä pintaremonttia päästään toteuttamaan aikaisintaan huhtikuun viimeisellä viikolla. Taas on helppo todeta, että onneksi en oo koskaan ajatellut talon rakennuttamista. Mä oon yks maailman huonoimmista odottajista. 

Mitäs tykkäät hanavalinnasta?


6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Tilasin suoraan Tapwellilta. Löysin kyllä netistä myös jälleenmyyjiä, mutta päätin tilata tuolta, kun olin jo aiemmin saanut sieltä loistavaa asiakaspalvelua kysellessäni lisätietoja.

   Poista
 2. No tykkään! Haluaisin meidän keittiöön mustan hanan, kromista saa olla koko ajan kiillottamassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään tiedä, onko musta hana tuon puhdistuksen kanssa sen helpompi, mutta tää oli vaan ihan pakko saada. Joku pakkomielle :)

   Poista
 3. Oih! Onpas kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös ihan älyttömästi. Täytti kaikki ne toiveet, jotka mulla hanasta oli.

   Poista