.

tiistai 13. lokakuuta 2015

Suomuja sohvalla ja bloggareita messuillaSyksyisempi sisustus. Vielä en oo innostunut. Ainoa positiivinen juttu syksyssä on se, että saa rauhassa poltella mielin määrin kynttilöitä. Alekorista löytyneet Annon tummanharmaat neulepäälliset eivät käytössä toimi ollenkaan. Näyttävät lässähtäneiltä ja menettivät muotonsa minuuteissa. Siinä ne nyt toistaiseksi kuitenkin retkottavat suomu-tyynyjen kavereina koska en oo saanut aikaiseksi vaihtaa.
Mutta hei, onhan tässä syksyssä sentään jotain positiivista. Niinkuin esimerkiksi Vaasan Vasaramessut ja bloggareiden huikea messuarvonta!! (Ja koska tää on nyt positiivinen juttu, niin jätän kertomatta sen, miten surkeassa jamassa oman messuosastoni sisustus onkaan...).

Jos siis oot Vaasan suunnalla 24.-25.10. niin kannattaa poiketa messuille.


Messuilla mukana:

4 kommenttia :

 1. Nuo suomu -tyynyt on kyllä niin kauniit. <3 Tsemppiä messuille, vähän on pitkä matka sinne suunnille, mutten kyllä tulisi ehdottomasti kurkkimaan teidän osastoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio on tosi kiva, mutta haluaisin löytää vastaavanlaisen pienikokoisempana. En jaksaisi aina tehdä jotain näin suuritöistä :)
   Kiitos tsempeistä. Sitä tarvitaan.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Suomutyynyt on kyllä ihanat, kaunis kuvio. Kauniilta näyttää muutenkin! Mielelläni tulisin messuille mut ne on vähän liian kaukana mulle :/ Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista