.

tiistai 27. lokakuuta 2015

Messuosastoni: Valaisimia, viherkasveja ja väsättyä


Messuosasto sisustettu yhteistyössä Plantagenin ja KN2:n kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä.


Vihdoin edes osa viikonlopun kuvista on saatu blogiin asti. Kyllä niitä tulikin räpsittyä hirveä määrä. Messuhallin valo oli melko erikoinen, joten tällaisen amatöörisäätäjän jokaista kuvaa joutui vähän muokkaamaan ja reippaasti yli puolet kuvista päätyi lopulta roskakoriin.


Messuille osallistuminen oli hieno juttu, vaikka osasto antoi meistä jokaiselle melko monta haastetta ratkottavaksi ja kompromisseja jouduttiin tekemään olosuhteiden pakosta useammassa kohtaa. Kokemus oli kuitenkin hieno ja ihmisiä kävi osastoillamme paljon. Arpalipukkeita palautui yli 400 ja onnellisille voittajillekin on jo ilouutiset ilmoitettu.


Oishan se ollut hienoa, jos olisi saanut "oikeat" seinät, joihin ois voinut kiinnittää taulut ja muut ihan kunnolla. Ois ollut hienoa saada verhot oikealle korkeudelle ja kiinnityksen muulla tavoin, kuin harjanvarret-nippuside -säätämisellä viimeisenä iltana. Mun mielestä jokainen sai kuitenkin aikaan omannäköisensä osaston. 


Iso kiitos kuuluu yhteistyökumppaneille, joita ilman en olisi osastoani saanut toteutettua. Jo lähes kuuluisana "kasvintappajana" en ois saanut osastolleni yhtäkään elävää kasvia ilman *Plantagenin apua. Nyt sain asetella osastolleni mm. hauskanmuotoista ja eloisaa *varjoviikunayksilöä sekä ikilemppareitani; *kaktuksia. Oisin myös joutunut tukkimaan omat puolikuolleet viherkasvini (ne molemmat) aika paljon *näitä karumpiin ruukkuihin.

Ja ilman KN2 :n lainatuotteita meillä kotona oltaisiin oltu viikonloppu pimeydessä, kun emäntä ois roudannut jonkun ruman kattolamppunsa messuille koko viikonlopuksi. Sen sijaan nyt sain ihastella upeaa Bell-valaisinta pari päivää aamusta iltaan. 
Hauska korkkijakkara oli kuin tehty käyttötarkoitukseensa ja aiheutti paljon positiivista ihmetystä. Hattivatin lainaaminen ei kyllä yhtään helpottanut mun pakkomiellettä sen hankkimiseen.


Toiset isot kiitokset kuuluvat huikean ihanille blogiystävilleni; Johannalle, Jeminalle ja Netalle, joiden seurassa viikonlopusta tuli hauska ja ikimuistoinen. 


P.s. Jos haluat lisätietoja mistä tahansa messuosaston esineestä tai asiasta, niin kysäise ihmeessä :)
6 kommenttia :

 1. Varmasti haastava homma... Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva kokemus joka tapauksessa.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kiitos itelles!<3 Kaikilla oli hienot ja omannäköiset osastot. Nuo sun käsityöt ja ideat on niin tosi kivoja. :) Niit kelpaa esitellä. Vi ses! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Pian taas nähdään kivoissa merkeissä :)

   Poista
 3. Oli varmasti kivaa tehdä messuosastoa. Näyttää hyvältä, ihan sinun näköinen tila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä varmasti tunnisti, mikä osastoista oli mun :)

   Kivaa viikonloppua!

   Poista