.

perjantai 9. lokakuuta 2015

DIY: KorkkiruukkuIhanaa, että on perjantai. Menossa on ehkä viikon paras hetki, kun vapaat on vielä edessäpäin. Täällä laitettiin perjantain kunniaksi korkki kiinni, eli liimailin löytämääni korkkimatskua vanhan muoviruukun päälle.

Ohuet askarteluun tarkoitetut korkkilevyt löysin Suomalaisesta Kirjakaupasta muutamalla eurolla ja ajattelin kokeilla, miten se käytössä toimii ja miten kestää taivutusta. 


Muotopuoli huonekuusi ei oo ehkä edustavin valokuvamalli, mutta ainoa elävä kasvi, joka taloudesta löytyy. Korkki oli melko haurasta, joten epäilen, että reunat alkaa melko pian repsottaa, mutta taittamisen ja liimailun kesti yllättävänkin hyvin. Yli puolet jäi vielä käyttämättä, joten nyt pitää keksiä joku toinenkin idea. Mitä sä päällystäisit korkkipinnalla?

Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua jokaiselle. Mä taidan mennä jo lojumaan sohvan nurkkaan odottelemaan illan ohjelmia.


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Jännä nähdä, miten kestää käytössä. Täytyy hetki testailla ennen kuin tuunailen tällä mitään muuta.

   Poista
 2. Ai Suomalaisesta Kirjakaupasta saa korkkilevyä?! Kiitos vinkistä, pitääpä käydä katsoon soveltuisko kaipaamaani ideaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Vahingossa tuli vastaan. Tää on tosi ohutta ja tarkoitettu varmaankin korttiaskarteluun, mutta eiköhän tästä jotain muutakin keksi. Toivottavasti sopii tarkoituksiisi :)

   Poista