.

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

DIY: Minion-kännykkäpussiTerveiset sairastuvalta. On mennyt viikonloppu niin totaalisen pieleen, että tänään oli pakko väkisin jotain vääntää oman mielenterveyden säilyttämiseksi. Flunssa on iskemässä päälle, mutta toistaiseksi ollaan siinä raivostuttavassa vaiheessa, että haluais tehdä vaikka mitä, mutta kunto on niin heikko, että kädet tärisee ja sydän hakkaa jo kahvikuppia nostaessa.


Kävin perjantaina ostamassa askarteluliikkeestä huopaa, kun halvalla sai. Iso nippu A4-kokoisia arkkeja maksoi muistaakseni 8,90€. Huopa kun on siitä kiva materiaali, ettei se purkaudu ja siitä voi tehdä melkein mitä vaan. Tyttärelle ehdotin, että huovasta voitaisiin vihdoinkin tehdä joku mieluisa kännykkäpussi kaulaan. Kaupan versiot kun ei oo tähän mennessä kelvanneet. Yllättäen ei sitten kelvannut tässäkään ihan perusmalli.


Minion sen oli oltava. Googlen kuvahaulla hain sopivan mallin, jonka piirsin paperille ja leikkasin siitä kaavat osille. Kiinnitys tekstiililiimalla ja varmuuden vuoksi vielä suurpiirteinen ompelu. Vähän jännittää, pysyvätkö silmät mukana menossa, vai pitääkö vaihtaa nappeihin. Nää ois kyllä kivemmat.


Vähän vaatisi vielä fiksausta käsien osalta, kun hanskat kutistuivat aavistuksen ommellessa. Yritinkin jo fiksata, mutta tänään siitä ei mitään tullut. Kokeilen uudelleen, kunhan tästä tärinästä tokenen.

Toivottavasti te ootte pysyneet terveinä ja viettäneet kivan viikonlopun. Mä taidan taas parkkeerata sohvalle odottamaan nukkumaanmenoaikaa.

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Ainakin tämä nyt kelpasi tyttärelle. Jännä nähdä, miten pitkään silmät pysyvät mukana menossa :)

      Poista