.

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kuulumisia ja käyttökokemuksiaMuutama päivä taas vierähti ihan huomaamatta ohi. Kiirettä pitää ja tuntuu, ettei mitään saa aikaan. Facebookin puolella eilen kerroinkin, mihin ne kaikki arki-illat on kadonneet. Tänään oli kuitenkin pakko ehtiä myös blogin puolelle, ettei vieroitusoireet kasva liian suuriksi.

Päätin jo viikonloppuna omistaa yhden postauksen käyttökokemuksille. Mä oon nimittäin isommissa hankinnoissa melkoinen pähkäilijä ja vertailija. Saatan etsiä parasta vaihtoehtoa useita kuukausia ja silloin yks tärkeä juttu on käyttökokemukset, joita yksittäiset ihmiset jakavat ihan itse netissä. En nimittäin luota pätkääkään nettikauppojen omilta sivuilta löytyviin arvosteluihin tai kommentteihin.


Ensimmäisenä kiitettävän arvosanan saa noin 9 kuukauden ikäinen sohvamme. Adean Band on toistaiseksi ollut ihan täydellinen meille. Sohvaa etsin ja mietin lähes vuoden ja hinta kirpaisi älyttömän paljon. On nimittäin asunnon jälkeen mun elämäni toiseksi kallein ostos. 

Päälliset on pesty nyt kahteen kertaan. Tahroja on putsattu lähes joka viikko, mutta toistaiseksi kaikki on saatu myös poistettua. En toistaiseksi osaa sanoa mitään negatiivista asiaa. Ja hyvä niin. Mun vakaa aikomus on nimittäin katsella tätä sohvaa vielä noin 10 vuotta, kuten edellistäkin.


Toinen viime kuukausien iso hankinta on Carpet Vistasta tilattu olohuoneen jättimäinen matto. Mä en oo koskaan tilannut mattoa ulkomailta. Tai ylipäätään mitään näin kallista. Vähän pelotti, koska löysin netistä tosi vähän kokemuksia kyseisestä nettikaupasta tai sen tuotteista. Putiikin nettisivuilla palautteet on sellaista suitsutusta, että sekin herätti enemmän epäilyksiä kuin luottamusta. Keskustelupalstojen kommentit oli aikalailla "fiftysixty". Osa oli saanut priimaa, osa täyttä sutta.

Mä oon toistaiseksi ollut mattoon tyytyväinen. Toimitus oli nopeaa ja värikin vastasi nettikuvaa. Aluksi matto oli tosin paikoitellen vähän karhea ja pisteli jalan alla, mutta jatkuva imurointi on saanut ton ongelman poistumaan. Yhdet kahvit, parit jäätelöroiskeet ja muuta pientä on matosta jo onnistuneesti putsattu. Jännä nähdä, miten kestää pidempiaikaista kulutusta. 

Miten te teette päätökset kalliimmista hankinnoista? Onko siellä muita ahkeria "kokemusten googlettajia"? 
4 kommenttia :

 1. Toi sykkyrätyyny on kyllä makee. Mä pähkäilen köyhänä yleensä niin kauan että mieli kerkee muuttua 😃 no säästyypä virheostoksilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noita tyynyjä on tosi kiva ja helppo tehdä.
   Harkitsevainen kannattaa olla :) Mä kyllä googletan ja pähkäilen kuukausitolkulla ennen isoja hankintoja ja lopulta melkein aina päädyn siihen ekaan vaihtoehtoon.

   Poista
 2. Kaunis sohva ja todella harmoninen sisustus. Itse tulee kyllä googleteltua muiden kokemuksia niin isoista, kuin pienistä hankinnoista. Tietäähän sen, että negatiivinen palaute luiskahtaa nettiin positiivista helpommin mutta pieni tiedon kaivelu on ainakin itsellä tuottanut tulosta ja hyviä hankintoja on saanut tehtyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä yritän itse aina kirjoittaa käyttö- ja ostokokemuksia ihan oma-aloitteisesti. Oli ne sitten hyviä tai huonoja. Oon todella arka nettishoppailija ja tutkin kauan palautteita ennen kuin uskaltaudun. Myös kalliimmat hankinnat saavat mut uhraamaan tuntitolkulla aikaa kokemusten kyselyyn ja palautteiden tutkimiseen.
   Toivottavasti teet hyviä hankintoja jatkossakin. Mukavaa viikonloppua :)

   Poista