.

lauantai 19. syyskuuta 2015

DIY: Ylijäämästä ympyrä


Lauantai on päivistä positiivisin. Niinpä aloitetaan tänään jakamalla päivän positiiviset jutut heti alkuun. Toteutustapa eilisen kaltainen, mutta tänään iloitaan hyvistä unista, omasta sängystä, levosta ja puhtaasta kodista. Sana "koti" ei kuulunut mun jääkaappirunouteen, joten tällä mennään.


Mä oon viime viikkojen aikana maalannut urakalla puuhelmiä. Osa sai ylleen jo kolmannen maalikerroksen, eikä jälki enää oo ihan priimaa. Mulla on mielessä yks projekti, johon tarvitsen helmiä, mutta innostuin suihkimaan näitä vähän enemmänkin.


Maalasin niin tohkeissani, että vasta tänään tajusin, ettei ne pienimmät helmet edes sovi käyttötarkoitukseen. Niinpä päätin pyöräyttää niistä uuden pannunalusen. 


Yks varma syksyn merkki on surkea kuvien laatu. Keinovalossa kuvatut räpsyt on vaan niin syvältä näillä meikäläisen taidoilla. Vielä joskus lupaan opetella kuvaamaan.

Kivaa lauantai-iltaa syyssäistä huolimatta. 


2 kommenttia :

  1. Puuhelmet on tosi moni käyttöisiä. Ja kiva pannun alunen niistä tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmistä tosiaan voi tehdä vaikka mitä. Toivottavasti tää nyt päätyy myös käyttöön. Edeltäjänsä jäi roikkumaan turhan panttina, kun on niin tottunut käyttämään aina samoja vanhoja alusia.

      Poista