.

lauantai 5. syyskuuta 2015

MateriaalihankintojaTäällä on taas tehty muutamia materiaalihankintoja. Sorruin lopulta ostamaan uutta Räsymattoakin, mutta maltillisesti vain puolen metrin palan. Kangas on jo tänään päässyt ompelukoneen uhriksi. Ompelukoneen uhriksi näyttää joutuneen myös puolet yläkerrasta, koska langanpätkiä on joka puolella ja joku ei oo jaksanut siivota yhtään jälkiään.

Pahoittelut luokattoman huonosta kännyräpsystä. En hoksannut napata parempaa ennen materiaalien tuhoamista.

Toi kammottava selänhierontalaite (??) on jo purettu paloiksi. Ostin sen pelkästään siksi, ettei askarteluliikkeestä saa näin paljon puuhelmiä eurolla. Tällä hetkellä odottelen uuden maalipinnan kuivumista. 

Myös korkkitaulu maksoi euron. Mä en vaan osaa päättää, sahaanko tämänkin uuteen muotoon vai tuunaisinko sittenkin vain kehykset. Vai jättäiskö ihan tähän retroon ulkoasuunsa. Mitä sä ehdottaisit?

Ihan älyttömän kivaa päästä puuhailemaan kaikkia DIY-juttuja ihan urakalla, mutta aika ei vaan meinaa millään riittää kaikkeen. Kotona ei siis tapahdu tällä hetkellä mitään muutoksia, kun emäntä vaan ahertaa messuprojektiensa parissa. Aion kyllä päästää teidät kurkistamaan myös niiden projektien tuotoksia jo ennen h-hetkeä, mutta tällä hetkellä mun projektit on pääsääntöisesti keskeneräisiä (siis silleen, että hyvin on suunniteltu, mutta toteutus puuttuu)

Nyt aion kuitenkin siirtyä odottelemaan sitä maalin kuivumista sohvan nurkkaan kirjan ja jätskin kanssa. Leppoisaa lauantai-iltaa teille myös.

2 kommenttia :

 1. Olipa hyvä idea, puuhelmet on KALLIITA. :o Mitäs niistä aiot? :)

  Mä varmaan maalaisin nuo kehykset mustalla ja päällystäisin kivalla kankaalla korkkipinnan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmet on ihan älyttömän kalliita. Niitä isoimpia en malta ostaa koskaan :) Nyt oon maalaillut helmiä ja vähän funtsin, mitä niillä tekisin. Eivät männyn värisinä sopineet yhtään muiden helmien seuraksi, joten oli pakko suihkia uutta pintaa.

   Mä olinkin jo ihan unohtanut ton kankaalla päällystämisen. Aiemmassa asunnossa meillä oli keittiössä punaisella mini-unikolla päällystetty korkkitaulu. Ehkä mä jotenkin traumatisoiduin siitä :)

   Poista