.

perjantai 18. syyskuuta 2015

Positiivista perjantaitaPari rentoa iltaa ja hyvin nukuttua yötä auttoi kummasti ja energiataso alkaa taas olla kohdillaan. Ehkäpä saan viikonloppuna viimeisteltyä ainakin pari keskeneräistä projektia normaalin siivousrumban lisäksi.

Sain Facebookissa positiivisuushaasteen, jonka tosin ehdin jo pariksi päiväksi unohtamaankin. Päätin toteuttaa sen kuvien keinoin, joten jaan ne teillekin tätä kautta.Vähän oli haasteellista muodostaa kolme positiivista asiaa, kun sanavarasto oli melko rajattu. Nämä sain kuitenkin aikaan tänään. Onko teillä jo kynttilät sytytetty?


Sateisen perjantain kyllä pelastaa kynttilät ja kauan odotettujen sarjojen alkaminen. Meillä odotetaan innolla Possea ja Vain elämää. Taidan paistaa ison kasan lettuja iltapalaksi. Arjen pieniä iloja. Leppoisaa viikonloppua teille myös.


2 kommenttia :


 1. Satu-Johanna Bom · Työskentelee yrityksessä Imatran Kaupunki
  Meillä satoi vain hetken, onneksi. Syksyllä ehtiii vielä. Kynttilät sytytin minäkin ja odottelen saunaa... Minua hymyilyttää kyllä viikolta vielä tuo itse tehty String-hylly se taitaa tuoda valoa pitkälle syksyyn! Viikko paketissa voi huokaista. Ja tällä kertaa osaan myös odottaa tuota Vain elämää, edellisinä kausina aina ajatellut "eiii tuota ihmistä en jaksa katsoa" ja joka kerta on ollut todella hyvä grinhymiö Nyt otin asenteen katson täysillä alusta alkaen! Mukavaa viikonloppua smilehymiö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sataa tänäänkin, mutta onneksi ehdittiin päivällä nauttimaan auringonpaisteestakin.

   Vain elämää oli kyllä hyvä. Jätin aikoinaan tokan kauden katsomatta kokonaan, kun en sietänyt sen vuoden porukasta juuri ketään :) Muut on kyllä katsottu.

   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista