.

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Siivouspäivän kuvatulvaaKyllä sen vaan kaikesta huomaa, että viimeinen viikko on kotona pääsääntöisesti kulutettu vaakatasossa. Kämppä oli ihan kamalassa kunnossa. Tänään on olo jo sen verran ok, että tartuin tähän siivoushaasteeseen heti aamusta. 

Kannoin matotkin ulos ja vaihdoin samalla olohuoneeseen yhden maton. Vieläkään en sitä uutta mattoa oo löytänyt, mutta sitä oikeaa odotellessa tää tuo kivasti vaihtelua. Aika ja energia ei oo toistaiseksi riittänyt sisustusjuttuihin, mutta pari tyynynpäällistä vaihdoin urakan päätteeksi. Siististä kodista vaan on kivempi napsia kuvia, vaikkei niissä juuri mitään uutta olisikaan. Tässäpä siis näitä siivouspäivän räpsyjä.

Mitä mieltä muuten ootte maton koosta? Mä nimittäin tykkään just tämmösestä 2x3 metrisestä ja sellaista metsästän nytkin. Isompikin tuohon mahtuu, mutta niiden valikoima on vielä pienempi ja ulkoilutus sekä pesu haasteellisempaa. Oon vähän tykästynyt Sotkan Aurora-mattoon, mutten oo vielä käynyt katsomassa sitä livenä. Ois todella edullinen vaihtoehto. Oisko jollain kokemuksia tai mielipiteitä siitä?

Nyt meen jatkamaan talvivaatteiden pesuoperaatiota. Jos siis huomenna sataa lunta tai räntää, johtuu se varmaan siitä, että menin varastoimaan tänään joka ainoan talvivaatteen.4 kommenttia :

 1. Kaunista ja niin ihanan siistin näköistä! *oispa meilläkin joku siivonnut..*
  Itse tykkään isoista matoista, mutta riittävän iso tuo on paikalleen. :)
  Aurinkoisia kevätpäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se siisteys on niin ohimenevää. Valitettavasti.
   Mä haluaisin mieluiten vielä tätäkin isomman maton, mutta valikoima on niissä tosi pieni, enkä aio maksaa matosta tonnia, joten perusvalikoimalla on mentävä.

   Ihanaa alkavaa viikkoa sinne myös.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pöytä on 20 euron fb-kirpparilöytö. On pitänyt aikoinaan majaansa Benettoninn myymäläkalusteena :)
   Mun tekis mieli koittaa se maalata, mutten oo vielä saanut aikaiseksi. Ehkäpä se tulee suihkittua vaaleammaksi, kun kelit sallii.

   Poista