.

torstai 9. huhtikuuta 2015

DIY: Hahmoja hamahelmistä


Pääsiäisen pyhät vietettiin meillä hamahelmihommissa. Pari päivää ja iltaa istuttiin tytön kanssa keittiön pöydän ääressä ja etsittiin kuuklesta kivoja malleja. Päätin nyt esitellä teille osan omista teoksistani, vaikka kuvien laatu on näissä sieltä surkeimmasta päästä. 


Mutta mitäs näillä nyt sitten tekis. Ensin ajattelin magneetteja, mutten mä ehkä kuitenkaan näitä jääkaapin oveen halua. Yksi muffinssi päätyi jo toimittamaan pakettikortin virkaa synttärilahjaan. Pandan aion laittaa vain koristeeksi johonkin. Ketun tökkäsin jo ilmoitustauluun, mutta monta muuta juttua etsii vielä loppusijoituspaikkaansa. 

Kestääkö hamahelmet oikeasti avaimenperinä tai koruissa? Paljon niitä netissä näkyy, mutta itse epäilen kestävyyttä. Onko sulla kokemusta tai parempaa tietoa?


6 kommenttia :

 1. Paketti tuli tänään :)) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tuli perille. Ihan tuurilla pistin merkit, kun en osannut veikata painoa :)

   Poista
 2. Vähänkös ihania! Mun pitää kanssa lasten kanssa kokeilla tuollaisia (hamahelmeilty on aiemminkin, muttei olla tehty mitään noin kivoja) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on niin täynnä ihania ideoita, että mä oon käynyt joka päivä ostamassa lisää helmiä :) Ihan älyttömän koukuttavaa touhua.

   Poista
 3. Jos on oikein kunnolla silitetty, niin kyllä kestää käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täytyy kokeilla tehdä joku avaimenperä ainakin. Noille on nimittäin jo melko vaikeaa keksiä mitään järkevää käyttötarkoitusta, kun uusia valmistuu 10 päivässä :)

   Poista