.

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Ripaus pastellivärejäTäällä on kuulkaas startattu loman toinen ja samalla viimeinen osuus. Ekana piti tietenkin kirmata rannalle useammaksi tunniksi, kun ei edelliselle lomapätkälle oikein rantakelit osuneet. Sisustusrintamalla ei oo tapahtunut viime viikkoina juuri mitään. Eikä kesällä toisaalta niin tarvikaan, kun kaikki aurinkoiset päivät kulutetaan ulkona.

Lisäsin kuitenkin kesän kunniaksi sisustukseen vielä toisenkin ripauksen pastellivärejä kotiuttamalla pari viikkoa sitten vaalean turkoosin tyynynpäällisen. Täytyy myöntää, että tuon tyynyrivin katsominen nyt pistää mielen haikeaksi. Kovin on runsaasti edustettuna Anttilasta kotiutettu Anno. Toivotaan, että jokin ihme vielä liiketoiminnan ja työpaikat pelastaisi. Aurinkoisen helteistä viikonlopun jatkoa. Nautitaan nyt täysillä tästä niin pitkään, kun lämmintä riittää.


4 kommenttia :

 1. Kauniita tyynyjä! Mun tekee mieli myös vaihtaa sohvalla notkuvia tyynyjä. Liian kauan olen katsellut samoja. Tuo teidän sohva on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mun pitäis seuraavaksi hankkia uudet sisätyynyt. Ja siinä samalla voisi kyllä hankkia vähän uusia päällisiäkin :) Yllättävän äkkiä monet päälliset kulahtavat pesussa, mutta siinä on hyvä syy hankkia uusia.

   Poista
 2. Sieviä tyynyjä♡ Käyhän kurkkaamassa uutta sisustusblogiani pellavaajapastellia.fi. Blogissa kirjoitan klassisesta sisustuksesta ja tyylistä, jota inspiroi vaaleat pastelliset sävyt:)

  VastaaPoista