.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Pakko löytää paikka


Oon joskus aiemminkin todennut, että on olemassa kahdenlaisia sisustajia. Toiset katsovat tilaa ja miettivät tarkasti, mikä asia tai esine kyseiseen paikkaan parhaiten sopisi. Ja sitten on mun tyyppiset säätäjät, jotka aina saavat päähänpiston jostain jutusta, joka on vaan pakko saada. Ja sitten kun kantaa sisutushankintansa sisätiloihin, alkaa armoton pähkäily siitä, mihin löytö sijoitetaan.

Sama ongelma oli edessä taannoisen kirjaintaululöydön kanssa. Kauan etsitty, himoittu ja haluttu taulu, jonka sijoituspaikkaa piti ihan etsiä. Taulu on suuri, painava, vihreä ja kromikehyksinen. Ei ihan helpoin sijoitettava meidän kotiin. 

Lopulta paikka löytyi eteisestä, johon se kyllä alkuperäistä käyttötarkoitusta ajatellen aika loogisesti sopiikin. On se vähän iso just tuohon, mutta kai siihen silmä tottuu. Ainakin mä edelleen tykkään siitä älyttömän paljon. Joku uus teksti täytyis kyllä väsätä.
4 kommenttia :

 1. Mä ihastuin noihin koukkuihin (lintu) ja sit toi toinen koukkujuttu, sopivat kaikki ton taulun kans yhdessä yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä ihan liikaa kaikista naulakoista ja koukuista. Kaikille kivoille ei meinaa millään löytyä paikkaa :)

   Poista
 2. Kuulun siis heimoon;) Nytkin Ikealta ostin makeet mustat amppelitx2, eikä hajuakaan minne ne pistäis. Tuossa ne tököttää keittiön hyllyn päällä odottamassa visiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne :) Erityisesti ale-ostokset ja kirpparilöydöt odottavat usein loppusijoituspaikkaansa kuukausitolkulla.

   Poista