.

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Asuntomessut 2016: CuboHuh huh, mikä määrä kuvia kertyi eiliseltä asuntomessukierrokselta. Viiletettiin ihanan JoKon kanssa viis tuntia tauotta ja tukka putkella kohteesta toiseen. Yritin hillitä kuvamäärää, mutta lopulta niitä tuli kuitenkin räpsittyä reilusti yli 400. Kuvista on kuitenkin helppo päätellä, mitkä kohteet sykähdyttivät ja mitkä kiersin, mutten kuvannut.

Huikean hienoja kohteita on monia ja mullakin on useampi suosikki. Läheskään kaikissa en kuitenkaan voisi kuvitella itse asuvani. Niinpä päätin aloittaa tämän asuntomessupostausten sarjan siitä kodista, joka on eniten mua ja jossa mä voisin helposti nähdä meidän perheen asumassa. Valinta on helppo: Teri-Talojen Cubo, joka on sisustukseltaan ja tyyliltään aika lailla täydellinen mun makuun. Valkoista, mustaa, ripaus väriä ja hillittömän paljon Marimekkoa ja muuta skandinaavista designia. Tykkään! 
Tykkäätkö sä? Eikös vaan näytäkin just mun tyyliseltä kodilta? :)8 kommenttia :

 1. Siis aivan ihana! Mua on puraissut joku kärpänen, sillä parin viime vuoden aikana olen hullaantunut Marimekkoon ihan täysin. Ostaisin sieltä varmaan melkein kaiken, jos raha riittäisi. Haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo ainoa :) Tää talo oli mun makuun aika lailla täydellinen.

   Poista
 2. Todellakin aivan sun näköinen! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mun pitäis sisustaa talo alusta asti, niin siellä ois aika monta juttua just näin kuin Cubossa :)

   Poista
 3. Todella kaunis talo ja ihana sisustus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Täydellisesti mun makuun kaikin puolin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on. Ehdoton lemppari, jossa en muuttaisi mitään.

   Poista