.

torstai 14. heinäkuuta 2016

Asuntomessut: Valokki ja Isoo Pihlaja

Esittelyvuorossa Vieskatalon Valokki (yllä) ja Sievitalon Isoo Pihlaja (alla). Vieskatalossa tykkäsin kovasti tapeteista, jotka sopivat tilaan todella hyvin. Mä en yleensä tapeteista oikein välitä, joten oli outoa ihastella juuri niitä. Myös tuo sohvan vieressä oleva pilleistä tehty taideteos oli kivan persoonallinen ja sopi tilaan todella hyvin. 

Isoo Pihlaja ei ehkä ollut ihan mun tyylinen talo, mutta tällainen rouhea tiiliseinä ja "ei-valkoinen" keittiö toivat kivaa vaihtelua. Erityisesti ihastelin sitä rohkeutta, millä valintoja on tehty. Katsokaapas vaikka alarivin keittiökuvaan, jossa näkyy kaksi eri tasomateriaalia sekä kaksi eri väristä keittiökaappia. Kokonaisuus kieltämättä toimii, 

On ihan parasta, että messuilta löytyy koteja monenlaiseen makuun. Ihme on, ellei jokainen messukävijä edes pariin taloon ihastu.
6 kommenttia :

 1. Kiva nähdä kuvia messutaloista. Vettä sataa aina, missähän välissä tuonnekin menee ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadepäivänä mekin oltiin, joten kyllä sinne huonommallakin kelillä voi lähteä.

   Poista
 2. Hei. Huomasithan, että Vieskatalon keittiön seinä ei ole tapettia vaan tussilla suoraan seinään vapaalla kädellä piirretty taideteos. Taiteilija on Irina K designin Irina Huilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti!?! Vähän siistiä. Ei ole ihme, että tykästyin. Kävin nimittäin Rytmikorjaamon Design-sunnuntaissa viimeksi ihailemassa Irinan ikkunataidetta ja kotiutin muutaman kortinkin: http://kotikolmio.blogspot.fi/2016/05/uusia-tuttavuuksia.html

   Poista
 3. Hei. Huomasithan, että Vieskatalon keittiön seinä ei ole tapettia vaan tussilla suoraan seinään vapaalla kädellä piirretty taideteos. Taiteilija on Irina K designin Irina Huilla.

  VastaaPoista
 4. Hei. Huomasithan, että Vieskatalon keittiön seinä ei ole tapettia vaan tussilla suoraan seinään vapaalla kädellä piirretty taideteos. Taiteilija on Irina K designin Irina Huilla.

  VastaaPoista