.

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Asuntomessut: Trio ja Dome Lumo
Esittelyvuorossa Design-Talo Trio (yllä) ja Dome Lumo (alla). Jälleen kaksi kaunista kotia. Triossa ihastuin ensimmäisenä lasten huoneisiin, joista olisin voinut napsia loputtomasti kuvia. Tässä talossa oli just kivasti väripilkkuja muuten melko neutraalia sisustusta piristämään. Huoneet myös vaikuttivat järkevän kokoisilta ja huonejärjestys toimivalta lapsiperheen arkea ajatellen.

Dome Lumon kalusteet saivat huokailemaan ihastuksesta, Kestävät varmasti kulutusta ja aikaa. Myös sisustuksen väripaletti miellytti silmää. Neutraalia, muttei liian. Tää talo näytti huomattavasti värikkäämmältä livenä kuin mun kuvissa. 


Edit: Lopulta näköjään sotkeuduin näppäryyteeni kuvapaljouden kanssa. Alemman kollaasin yläriviin on lipsahtanut kaksi kuvaa kohteesta Pikkuusen Paree, joka on esitelty blogissa jo ennen messuja. Kiitos Jemina tarkkaavaisuudesta :)

4 kommenttia :

 1. Mitähän varten nuo ikkunat on noin korkealla ja pieniä. Eihän noista näe edes ulos ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa varmaksi sanoa, mutta veikkaisin, että seinän takana on jotain yksityisyyttä haittaavaa.

   Poista
 2. Tuossa Dome Lumon kollaasissa on muuten 2 ylintä kuvaa kohteesta Pikkuusen Paree. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argh! Mä niin arvasin, että jossain vaiheessa sotkeudun näiden kanssa, vaikka kuinka yritin olla järjestelmällinen. 475 kuvaa oli näköjään mulle liikaa. Kiitos, kun kerroit, pitää lisätä teksti mokasta postaukseen :D

   Poista