.

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Missä mun fiilis?Se ois sit siinä. Kesäloma vuosimallia -15 nimittäin starttasi pari tuntia sitten. Aurinko paistaa ja terassilla tarkenee, mutta lomafiilistä en oo vielä löytänyt. Toivottavasti henkinen irtautuminen työkuvioista tapahtuu viikonlopun aikana.


Kesälomallahan tietysti syödään ulkona. Ehkä parasta on se, että parin aineksen salaatin pyöräyttää muutamassa minuutissa ja isäntä saa hoitaa grillaamisen. Lomalainen voi huolettomasti kauhoa ateriansa myös kertakäyttöastioista, niin pääsee siinäkin helpommalla.


Voitin keväällä Fiskarsin Functional Form-salaattilingon blogiarvonnassa. Vähän epäilin, tuleeko sille käyttöä. Mä en nimittäin oo mikään himokokkaaja tai keittiöhifistelijä. Onneksi tajusin, että salaatin voi tässä myös säilöä. Ei muuten tarvi enää vetistä salaattia syödä.


Tämmösessä nirsommassa perheessä puolet salaatin aineksista kipataan aina erillisiin kulhoihin, jotta kenenkään ei tarvitse onkia mieluisia aineksia lautaselleen. Sipulikulhollisen saan aina syödä ihan yksin.

Nyt mä taidan mennä vielä hetkeksi nautiskelemaan toisen salaattilautaseni kanssa terassille. Löytyisköhän se lomafiilis sieltä...Ei kommentteja :

Lähetä kommentti