.

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Aamuinen alelöytöKoukkasin aamulla työmatkalla Cittarin kautta. Munhan piti hakea vain aamupalaa töihin, mutta kun silmiin sattui osumaan Annon tekstiilejä alennetuilla hinnoilla, niin pitihän  mun äkkiä vähän vilkaista. Meidän tyynynpäällisistä melko moni on jo käytössä ja pesuissa nuhjaantuneita, joten maltoin tällä verukkeella sijoittaa 3 euroa hauskaan pilkulliseen versioon.Harmi, ettei valikoima ollut kovin laaja. Oisin tällä hinnalla voinut kotiuttaa jonkun toisenkin. Samalla muuten tajusin, että ennen ostin aina tyynynpäälliset pareittain, nykyään meiltä löytyy ostettuna vain yksittäisiä kappaleita. Kummallista.

Mitä mieltä sä oot; yksi vai kaksi samanlaista?


9 kommenttia :

 1. Oijoi, oliskohan nuo täälläkin jo alessa?! Ihana on. Mä oon ostanut yksittäin ja koittanut satsata esim. MMarimeon markiisikankaisisiin mutta välillä tarttuu muitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään käväisin Anttilassa, mutta siellä eivät olleet alessa. Marimekon alessakin piti pyörähtää, muttei tarttunut vielä mitään mukaan.
   Ihanaa juhannusta!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nää oli kyllä kivat ja edulliset. Saa nähdä, pitääkö itsekin hakea vielä toinen. Varmuuden vuoksi :)
   Ihanaa juhannusta!

   Poista
 3. Miten ihania, voi vitsi!
  Ihanaa jussia sulle ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaa juhannusta sinne myös. Toivottavasti säätiedotukset ovat väärässä juhannuksen suhteen.

   Poista
 4. Täältä löytyy samainen pilkullinen versio. Sekin on alesta :) Mökillä Annon alennuksesta ostettuja tyynynpäällisiä on läjäpäin. Ihan parasta kun saa sisustettua pienellä budjetilla. Kivaa kesää Anna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset alle vtosen sisustuslöydöt on kyllä ihan parhaita. Aina joskus uskaltautuu kokeilemaan jotain vähän epätyypillisempiäkin valintoja :)
   Kivaa kesää sinne myös! Toivottavasti saatais pian paljon niitä aurinkoisia hellepäiviäkin koko maahan.

   Poista