.

perjantai 3. helmikuuta 2017

Kadonnut kollaasiseinä ja kärsinyt kameraUseamman päivän takkuamisen jälkeen se on kai lopulta myönnettävä. Kamera on tullut tiensä päähän ja uusi on hankittava. Aparaatti muka kovasti tarkentaa, mutta kuvat on täyttä suttua. Käytettynä hankittu ja neljä vuotta kovaa käyttöä kestänyt kamera on toki palvellut hyvin, mutta kun mä en tajua kameran ostamisesta yhtään mitään. Rehellisesti voin myöntää, ettei kameroiden ominaisuuksiin perehtyminen vois mua vähempää kiinnostaa. Apua ja vinkkejä otetaan erittäin mielellään vastaan. Plussaa helppokäyttöisyydestä ja nykyistä jättijärkkäriä pienemmästä koosta.

Päätin kuitenkin jakaa teille nyt pari suttuista kuvaa tyhjästä seinästä. Taulukollaasi on kadonnut ja koko seinä keittiöstä saakka on nyt telattu samalla puhtaan valkoisella. Jotain ajatuksia kollaasin korvaajaksi on jo olemassa, mutta mitä sä laittaisit?On toi tyhjä valkoinen seinä vaan ankean näköinen, mutta tätä pitää nyt jaksaa katsella olosuhteiden pakosta ainakin viikko.


7 kommenttia :

 1. http://viivyvierellain.blogspot.fi/2017/01/tervetuloa-olympus-pen-e-pl7-accessories.html Täällä mun postaus tosi näppärästä ja normi järkkäriä kompaktimmasta vaihtoehdosta. :) Helppokäyttöinen on kyllä ja nyt kun on paremmin tutustunut niin erilaisia valmiita kuvafilttereitä ja muokkauskeinoja paljon löytyy. Tsemppiä kameran etsiskelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Just käväisin perehtymässä ja kyselemässä lisää :)

   Poista
  2. Vastailin siellä. :) Pen sisältää kyllä hirmusesti erilaisia valikoita, pystyy säätään valotasapainot yms kamerasta, valitseen filtterit, kuvanvakaaja toimii vaikka vauhdissa kuvatessa ja peruspaketin objektiivissakin riittää tehoo kivasti. :) Ja se kääntyvä näyttö on kätevä, jos haluaa omia ja kavereiden naamoja tallentaa. ;P

   Poista
 2. Olympuksen Pen E-PL7:n ostin keväällä, ja olen ollut TODELLA tyytyväinen. Kuvanlaatu on hyvä, käyttö simppeliä, ja kamera on sangen näppärän kokoinen... ja viehättävän näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää näyttää nyt olevan kaikkien suosikki.
   Ootko hankkinut myös jonkun muun objektiivin, vaiko vain tuon ns. peruspaketin? Mä pähkäilen kolmatta iltaa tän asian parissa, enkä tuu yhtään viisaammaksi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nyt on kyllä sitä avaruutta ja valoa, mutta on tää vähän turhan kolkko pidemmän päälle :)

   Poista