.

lauantai 18. helmikuuta 2017

Tais tulla huti.....ei oo aina sisustajan elämä helppoa. Aina ei visio ja todellisuus täysin kohtaa. Eniten se harmittaa silloin, kun tuhlaa hankintaansa paljon rahaa tai joutuu metsästämään pitkään. Mulle tais nyt käydä toi jälkimmäinen.


Metsästin House Doctorin mustia hyllynkannattimia pitkään ja hartaasti. Sahasin levyn sopivaan mittaan ja maalasin. Ja kaksi päivää katselin turhautuneena ja pettyneenä tyhjää hyllyä. Tänään päätin laittaa siihen väliaikaisesti jotain, jotta osaisin lopullisesti päättää, saako hylly lähtöpassit. Tykkään hyllystä, mutta jotenkin se ei vaan ainakaan vielä mun silmää tuossa miellytä. Alemmaksi en halunnut sitä laittaa, koska pikainen testaus osoitti, että istuminen ihan hyllyn alla ei tuntunut kivalta, vaikka se ei oikeesti edes tuu kuin pari senttiä pään yläpuolelle. Väkisinkin tuli aavistuksen ahdistava olo. 

Mitä sä tekisit hyllylle. Jättäisitkö vai heivaisitko kiertoon?8 kommenttia :

 1. Jättäisin! Mutta mitä jos maalaisit hyllylevyn mustaksi? Se vois olla ryhdikkäämpi kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaiskohan?! Mä kyllä tykkään ajatuksena muustasta hyllystä, mutta jotenkin tuntuu myös hurjalta :) Katsotaan, uskaltaisinko kokeilla. Maalia taitaa löytyä valmiina kaapista.

   Poista
 2. Tekisin pidemmän, niin että yltää reilusti ainakin sohvan laitaan saakka ja peilin reunan liepeille. Nyt on vähän turhan pieni tuohon tilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huono idea, kiitos. Täytyypä metsästää, mistä sais niin pitkän levyn. Vaneria joutuu vissiin ostamaan aina koko levyn kerralla...

   Poista
 3. Älä vielä heivaa pois. Kokeile jotakin muuta laittaa hyllylle.
  Liian alas ei voi panna, osuu päähän tai nostaa kädet niin tavarat ovat lattialla. Meillä kävis ainakin niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei ollut vaaraa, että päänsä löisi, mutta ajatus siitä, että hylly on aavistuksenkin liian lähellä pään päällä, tuntui jotenkin ahdistavalta :D

   Poista
 4. Riippuu, mistä kuvakulmasta katsoo. Ylimmässä kuvassa hylly näyttää silmääni kivalta ja istuu hyvin kokonaisuuteen. Jossakin toisessa kuvassa se jotenkin kutistuu ison sohvan rinnalla. Ehkä tosiaan vähän lisää pituutta, paksuutta tai väriä, kuten tuolla edellä jo neuvottiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. Paksuutta ei näihin kannakkeisiin pysty juurikaan lisäämään, mutta pituutta ja väriä kyllä saa. Yksi lisäkannakekin on vielä varastossa, jos menee levy liian painavaksi.

   Poista