.

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Katse keittiöönKivaa keskiviikkoa! Näin ne päivät ja viikot kuluu, ettei  meinaa perässä pysyä. Ollaan jo helmikuussa ja mä odotan innolla kevättä. Ihanaa, että välillä ehtii arkenakin näkemään auringon.

Täällä on käännetty katseet keittiöön. Ihan siitä syystä, että olohuone on sellaisessa kunnossa, ettei sinne huvita katsella. Pientä pintaremonttia meneillään, mutta arki-illat on niin lyhyitä, että pienikin projekti vie useamman päivän aikaa.Keittiön tasoilta on tullut vähitellen siivottua pois kaikki ylimääräinen. Esillä on vain sellaiset esineet, jotka ovat käytössä päivittäin. Oon vähän haaveillut uudesta kahvinkeittimestä, mutten osaa päättää, mikä ois kiva. Joku yksinkertainen, pienikokoinen ja valkoinen vois olla kiva, kun sitä kuitenkin joutuu tuossa tasolla jatkuvasti katselemaan. Oisko sulla heittää joku vinkki?

Mä taidan mennä vielä hiomaan vähän seinää ja jos oikein innostun, niin vetäisen vähän pohjamaaliakin pintaan. Tosin epäilen, etten välttämättä innostu.. 


6 kommenttia :

 1. Ihanan valoisa keittiö. Mistä tuo kaunis valko harmaa matto ? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Matto on 8€:n kirpparilöytö parin vuoden takaa. Veikkaisin ihan perinteiseksi räsymatoksi.

   Poista
 2. Toi on kamalaa, kun pienetkin jutut venyy ajan/valon/tai jonkin muun puutteen vuoksi! Oon mulle-kaikki-heti-remontoija ja meinaan tulla hulluksi kun asiat ei valmisti päivässä :D Meillä on tämä keitin: http://www.siemens-home.bsh-group.com/fi/support/list/TC911P2 ja sitä todellakaan en suosittele! Hidas ja iso pienellä pannulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan samanlainen. Siksi mä en koskaan voisi rakennuttaa taloa. Menis hermo, kun se ei ois heti muuttovalmis :)
   Kiitos kahvinkeitinkokemuksesta. Noitakin pitäis saada testata liikkeessä, ettei tekisi niin helposti hutiostoksia.

   Poista
 3. Ihanan näköinen keittiö :) Kivat noi ruokapöydän tuolit ;) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuoleja piti vuosia himoita, mutta oon kyllä edelleen ihan rakastunut niihin :)

   Kivaa viikonloppua sinne myös!

   Poista