.

torstai 29. tammikuuta 2015

Pieniä juttujaOon tainnut mainita ennenkin, että työpisteen sijainti on meillä vähän kakspiippuinen juttu. Toisaalta sijainti on loistava, koska hyödyntää hukkatilaa ja siitä näkee melkein koko alakerran. Miinuksena se, että tää on se paikka, johon meillä lasketaan käsistä kaikki mahdollinen taskujen ja laukkujen sisältö.


Tää paikka on siis erittäin harvoin kuvauskunnossa, mutta ilmoitustaulun päivittäminen aiemman nastapostauksen yhteydessä pakotti siivoamaan ja järjestelemään pöydän pitkästä aikaa perusteellisemmin.


Mitään ihmeempiä muutoksia ei oo tapahtunut, eikä näin olemattomassa tilassa sellaisia pahemmin pysty edes tekemään.


Ikean "johtopiilolaatikko" siirtyi jo pari viikkoa sitten keittiöön ja sen tilalle nappasin Aarnion pienen vihreän tarjottimen. 

Taas kun tätä postausta naputtelen saman pöydän ääressä, voin todeta, että ero näiden kuvien ja silmien edessä avautuvan näkymän välillä on hurja. Pöydältä löytyy tällä hetkellä pari kännykkää, yhdet kuulokkeet, avainnippu, järkkäri, kahvikuppi, nenäliinapaketti, villasukat ja (tyhjä) suklaarasia. Ihana arki <32 kommenttia :

 1. Näyttää kyllä kivalta ja ainahan se perusarki näkyy kodissa. Kuvista ne mielellään rajaa pois. Meilläkin tuossa keskellä olohuonetta lojuu just nyt imuri ja blogikuvissa sitä ei tosiaan näy :) Tuo pöytä on ihana. Mulla tais olla nuorena sama ja vasta kävin kurkkimassa löytyykö muuramen laatikostot vielä vanhemmilta ja siellähän ne oli... saa neiti niistä jossain vaiheessa koulupöydän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on arkisin kämppä ihan hirveässä kunnossa, vaikka yritän joka päivä tehdä jotain. Avoimessa tilassa vaan pari vaatetta, lelua ja astiaa pöydillä tai lattioilla saa aikaan tosi epäsiistin vaikutelman.

   Muuramen modulit on kyllä parhaita. Monikäyttöisiä ja kestäviä.

   Poista