.

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Löytö kaapistaHämärä bloggari halusi taas illan pimetessä kynttilänvaloa. Yllättäen Enon kynttelikköön ostamani kynttilät päättivät järjestään halkeilla. Jännä juttu sinänsä, sillä toinen aiemmin ostamani paketti ihan samoja kynttilöitä kyllä asettui nätisti paikoilleen.


Kynttilongelmasta johtuen oli pakko alkaa kaivelemaan kaapista jotain toista väliaikaista kynttilähässäkkää olohuoneen pöydälle. Kaapista bongasin sinne unohdetun Aalto-vadin, joka pienellä puunauksella osoittautui edelleen käyttökelpoiseksi.


Onhan se vähän  naarmuinen, mutta haittaako tuo.. Samalla sytyttelin kynttilät ympäri kämppää ja nyt istuskelen yksikseni sohvalla tuleen tuijotellen.


Nyt kun sain maalailtua tällaisen melko seesteisen mielikuvan kaikille, voin ehkä paljastaa, että todellisuudessa kuuntelen pesukoneen linkousta ja katselen lattialla lojuvaa imuria, joka tuntuu tuiottavan takaisin jotenkin syyttävästi. Pakko kai tässä on lähteä jatkamaan hommia, jotta on taas kivempi aloittaa arki ja uusi viikko.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!


2 kommenttia :

 1. Monesti tosiaan blogeista saa sen kuvan, että lapset menevät nukkumaan kiltisti. Emännällä on tukka ojennuksessa ju huusholli kiiltää. Mukavaa maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän aina jättää vähän sitä "elämänmakua" kaikkeen. Toki siistin kuvauskohteen, mutta kuvia varten en stailaa tai oio ryppyjä sohvatyynyistä. Täällä arki on pääsääntöisesti ihan sitä samaa kuin jokaisessa lapsiperheessä. Likaisia sukkia sohvan alla ja tiskejä pitkin pöytää :)
   Kivaa alkanutta viikkoa sulle myös.

   Poista