.

perjantai 2. tammikuuta 2015

Elämäni ensimmäinen maljakkoAlennusmyynnit saa aikaan kummallisia asioita. Mä päädyin ostamaan ekaa kertaa elämässäni maljakon. Siis onhan meillä maljakoita, mutta ne on kaikki päätyneet meille jotenkin muuten kuin itse ostamalla.


Kuten kalenterikello paljastaa, on kuvat napsittu eilen, joka oli synkkä ja sateinen päivä, mutta silloin on kuvattava, kun ehtii.


Itse tuo House Doctorin maljakko kotiutui meille jo melkein viikko sitten ihanan Minun/Min-putiikin ale-pöydästä reilun 3 euron hintaan. Koska kukkia meillä on niin äärettömän harvoin, päätin laittaa sinne toistaiseksi sulkia. Vähän huonosti ne näissä pimeissä kuvissa erottuvat.


Tää taitaakin olla toistaiseksi ainoa ale-ostos. Jokohan sitä ens viikolla uskaltautuisi kokeilemaan putiikkikierrosta uudelleen. Viimeksi säikähdin kassajonoja ja lähdin kotiin.

Nyt täytyy väsätä pikainen iltapala ja sitten alkaakin pikku-Leijonien matsi. Suomi-Ruotsi saa aina pumpun hakkaamaan ja tänään on ihan älyttömän tärkeä peli. Täytyy rientää. Kivaa myöhäisiltaa ja rentouttavaa viikonloppua.


4 kommenttia :

 1. Onpas kiva maljakko!!! House Doctor osaa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan piti pyöritellä käsissä, kunnes sorruin. Hinta oli niin edullinen, etten voinut vastustaa :)

   Poista
 2. Todella edullinen hinta , joten eiha tuota voi jattaa kauppaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä voinut. Eikä varmasti harmita, vaikkei tälle pidempiaikaista käyttöä löytyisikään.

   Poista