.

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Valoa kansalle


Kuten pari päivä sitten totesin, meillä on puuhailtu viime aikoina vain pieniä juttuja, joista ei millään viitsi edes alkaa erikseen postailemaan. Mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut tyttärenkään huoneessa, mutta kuitenkin vähän enemmän kuvauskelpoista asiaa kuin olohuoneen yhden tyynynpäällisen vaihto.


Siitä on jo aikaa, kun irrottelin porraskaiteesta Clasun valosarjan (ja jouduin sitten peittelemään aiheutuneet vauriot teippikerroksen alle). Ne siis päätyivät tänne sekä yövalon virkaa toimittamaan, että sängyn alustaa valaisemaan.


Teippailtiin myös sängyn reunoja Tigerin teipeillä, mutta eivät kyllä erityisen hyvin oo pysyneet. Osa ehdittiin jo repimään pois, kun alkoi ärsyttämään ne repsottavat päät niin paljon.


Sängyn allakin näkee nyt leikkiä, vaikka vetäisi verhot kokonaan kiinni.
Ovien maalaamisessa oli muuten myös yks hyvä juttu. Siis sen lisäksi, että ne on nyt oikeasti valkoiset.


Tossa maalipinnassa julisteet eivät tavallisella teipillä pysyneet, joten ovi on ekaa kertaa vuosiin ihan tyhjä kaiken maailman sisustustarroista ja julisteista. Cheek retkottaa kaksinkerroin matolla keskellä lattiaa. Täytyy pyytää sitä huomenna oikaisemaan itsensä ja siirtymään sivummalle.

Kuvat on muuten napsittu useampana eri päivänä, mutten jaksanut alkaa mitenkään muokkaamaan. Älkää siis ihmetelkö, miksi seinä näyttää melkein joka kuvassa eri väriseltä.

Facebookin puolella huhuilinkin paria uutta blogia lukulistalleni lopettaneiden tilalle. Jos siis sulla tai jollain muulla on kivan rento elämänmakuinen sisustusblogi, niin vinkkaa se mulle.
2 kommenttia :

 1. Minäkin teippailin ikean teipeillä tauluhyllyjen reunoja, ne ovat kyllä pysyneet, tosin sängynreunat kovemmalla käytöllä. Ihanat verhot, ihanat valot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää teipit ei vaan ilmeisesti ollut ihan niitä laadukkaimpia. On mulla yleensä teippaukset pysyneet vähän yhtä yötä pidempään paikoillaan.
   Valot kyllä sopivat tuohonkin tarkoitukseen loistavasti ja saavat olla jatkuvasti päällä. Kivaa vappua :)

   Poista