.

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Puunausta ja järjestelyä


Taas on päivä mennyt puuhaillessa kaikenlaista, mutta ei kuitenkaan mitään ihmeellistä. Keittiössä siivosin kaikki tasot, patterin, kaakelit, altaat ja hanan kunnon myrkyillä ja järjestelin samalla tavaroita uudelleen. 


Hokasin ihan vahingossa, että Lagerhausin pesuainepullot sopivat täydellisesti Åhlensin koriin.


Samaten Stelton sopii täydellisesti Arabian kirpparilöytölautaselle. Lautasesta en muuten vieläkään oo saanut haluamaani tietoa. Muodon perusteella kyseessä on Kismet-niminen sarja, mutta kaikki löytämäni kuvat ovat tosi koristeellisista astioista. Täähän oli täysin yksivärinen.


Kukka tekee hidasta, mutta varmaa kuolemaansa "pipariks meni"-ruukussaan. Mä tiesin, että toi astia on osuva, kun mun viherkasvista on kyse.


Uten Silo on lunastanut paikkansa krääsänkerääjänä. Ei oo tarvinnut hetkeen etsiä kyniä ja saksia ympäri kämppää.


Kaktuskin on nähnyt parempia päiviä. Yritin elvyttää sitä uudella mullalla, mutta kärsivältä tuokin näyttää. Vihreä peukalo multa puuttuu edelleen, mutta yllättäen terassin puksipuut selvisivät talvesta hengissä. Johtunee siitä, etten oo yrittänyt tehdä niiden hyväksi mitään.

Tänään laitoin terassille istuinpehmusteet paikoilleen. Manasin talvella kärsineen pöydän ulkonäköä (jätettiin se ekaa kertaa lumen armoille. Ei ois kannattanut) ja siirsin vanhimmat tyynyt ja päälliset terassille, josta pääsevät syksyllä viimeiseen sijoituspaikkaansa.

Paljon hommaa, mutta niin älyttömän vähän mitään valmista. Lisäksi toi auringonpaiste ja lämpö houkuttelee koko ajan vaan makaamaan terassilla kirja kädessä, mutta mini-me on täynnä energiaa. Nyt keitän kahvit ja otan itseäni niskasta kiinni.

Kivaa ja aurinkoista sunnuntaita.4 kommenttia :

 1. Anna "pipariks meni" purkin kukalle valoa ja vettä ja kakstukselle vähemmän vettä, niin kyllä ne siitä kohtuvat..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne aina hetken näyttää muka aavistuksen paremmilta, mut sit taas alkavat murjottaa. Täytyy varmaan seuraavaks hankkia muovikukka, kun ei nää mun kasvit koskaan mitään silmäniloja ole :)

   Poista
 2. Tännekin saisi tulla sitä lämpöä että voisi terassilla kirjaa lukea paleltumatta. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vielä toistaiseksi ihana ilma, mutta on taas luvattu kylmää. En uskaltanut vielä siirtää villakangastakkia pois kaapista.

   Poista