.

torstai 20. maaliskuuta 2014

Oho!Kaikkea sitä sattuukin. Niinku esimerkiksi silleen, että ensin ostaa jotain kivaa, vaikkei tiedä, mihin sen sijoittais. Sitten tykästyy siihen itse pakkaukseen siinä määrin, että unohtaa ihan täysin, että sisälläkin ois jotain mieluisaa.Joku saattaa muistaa pahvipurkin reilun kuukauden takaa. Silloin esittelin Helsingin reissun ostoksia, mutta purkin sisältö jäi salaisuudeksi.


Ihana pakkaus säilöö Granitista ostamani ripustusvaijerin. Arvoin liikkeessä melko pitkään mustan ja mustavalkoisen välillä. Oli kauheen vaikea päättää, kun ei tiennyt edes loppusijoituspaikkaa. Enkä muuten tiedä vieläkään.


En oo osannut päättää edes sitä, laitanko tän suoraan, vai useamman naulan avulla johonkin muotoon.


Melko paljon loppusijoituspaikkaan vaikuttaa kieltämättä myös seinämateriaali. Kovin montaa reikää ei huvittais yhteenkään betoniseinään alkaa poraamaan.

Mihin te virittäisitte vaijerin? Ja miten sen ripustaisit; suoraan vai vaikkapa L-muotoon? Hirvee, miten vaikeita  ja tärkeitä päätöksiä sitä joutuu jatkuvasti miettimään ja tekemään :)

Nyt on riennettävä pyykkivuoren kimppuun. Kipaisin jo töiden jälkeen täyttämään kirpparipöytää ja ekan viikon saldo näyttää tosi hyvältä. Illalla on tiedossa vielä myötähäpeää super-Marjon seurassa.  Kivaa torstaita!6 kommenttia :

 1. Mäkiin haluun sekä vaijerin että hienon purkin. on kyllä kerrakseen vaikeita päätöksiä päätettävänä ;) ehkä mä sijoittaisin vaijerin suoraan, tai riippuu tietty mihin sen laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl yks hankalimmista päätöksistä vähään aikaan :) Täytyy jo valmiiksi miettiä, mitä siihen sit laittais, et osaa ajatella paikan ja ripustusmuodon.

   Poista
 2. Toi on niin magee toi vaijeri-systeemi! Jos on Ln muotonen niin siihen suoraan osaan ei ehkä saa oikein mitään..miten ois portaat? Hehehe..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaikon seinä on kyllä yks varteenotettava vaihtoehto, koska seinistä kaks on levyä. On tää hankalaa :)

   Poista
 3. Tuollainen olisi itsellekin kiva. Granit on vaan niin kaukana.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä mäkään turhan usein sinne pääse poikkeamaan.
   Mukavaa viikonloppua sinulle myös.

   Poista