.

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kaikkee se säilööOon tainnut ennenkin mainita, että mulla on paha tapa säilöä kaiken maailman purkkeja, laatikoita yms, joista vois joskus ehkä jotain tuunata. Tasaisin väliajoin sitten menee hermo, kun ovea avatessa vastaan vyöryy erilaisia pahvipakkauksia. 

Eilen syliin vyöryivät Mentos-putkilot, jotka joutuivat siitä hyvästä sahan alle. 


Varsinaista visiota tai ideaa ei ollut, vaan pätkin ihan fiilispohjilta jokaisen kahteen osaan ja kaivelin toisen laatikon pohjalta kaikki pienet dc-fixin ylijäämäpalat hyödynnettäviksi.


Lopuksi pätkäisin sopivan pituisen kuminauhan pitämään koko komeutta jotenkuten kasassa.Säilytettävistä tuli säilyttävä, mutta aika näyttää, toimiiko tää käytössä. Lapsen huoneessa kun kaikki ei käytännössä kuitenkaan aina toimi ihan niin kuin itse oli ajatellut.

Mukavaa alkanutta viikkoa. Mä painelen ruuanlaittoon ja ompeluhommiin. Uuden sängyn alle tarvitaan verhot. Väristä ja kuosista vääntäminen ei oo vielä edes alkanut :)

6 kommenttia :

 1. nuo mentos purkit on ihan parhaita puikkojen ja virkkuukoukkujen säilytykseen..mutta on muuten uppee tuo siunnii idea. Nyt ihan potuttaa, että en ole purkkihamsteri vaan polttaa paukasen heti kaikki tuommoset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi muuten mielessä sekin. Mulla ei vaan noita puikkoja oo säilöttäväksi, kun meillä on jotenkin hankala suhde :)

   Poista
 2. Hih, tosi näppärä idea! :) Miulle tuo olisi varsin hyödyllinen, jotta sais kaikki kynät, värit ynnä muut organisoitua, nyt on kaikki sikinsokin pennaaleissa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin aavistelen, et meidän nuori neiti ei kuitenkaan organisoi kyniä jatkossa tolleen värien perusteella :)

   Poista
 3. Kyllä sä vaan oot kekseliäs ja pätevä! Tosi hieno kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä joutuu kyllä ideoimaan vähän väkisin, kun inspis iskee ja ideat on hukassa :)

   Poista