.

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Hakee paikkaansaEn vaan voinut vastustaa, kun kirpparilla vastaan tuli ihana vanha Aarikka-purkki. Pakko se oli ostaa, vaikken mä todellakaan tarvitsisi yhtäkään purkkia.


Kunto oli loistava ja hinta vähintäänkin kohtuullinen; 1,50€.Nyt se tyhjänä hakee paikkaansa ympäri keittiötä ja jotenkin musta tuntuu, et se saa tyytyä jäämään kaapin uumeniin. Yksistään se on keittiössä liian irrallaan kaikesta muusta, enkä mä oikein osaa ajatella, mitä sen kaveriksi kaapeistani kaivaisin.


Joskus mainitsinkin, että mulla oli aikoinaan kokonaan punavalkoinen kämppä, joten kaapeista löytyy jos jonkinlaista punavalkoista juttua tän kaveriksi, mutta ehkä mä nyt hetken mietin, viitsinkö yhden heräteostoksen takia alkaa stailaamaan keittiötä uusiksi.

Pian saakin alkaa väsäämään illan naposteltavia valmiiksi. Kiva, että TVOF tulee tänäänkin. Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille.10 kommenttia :

 1. Voi hitsi, hyvä löytö eikä hintakaan ollut paha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo koskaan varsinaisesti näitä metsästänyt, mutta nyt oli pakko ostaa, kun halvalla sai :)

   Poista
 2. Käytiin viime vlopuna kirparilla ja näitä tuli vastaan muutama. Punainen ei ole jotenki mun juttu niin en ostanut, mutta jos olisi ollut mustavalkoinen niin en olisi epäröinyt hetkeäkään ;).

  psst. kiitos arvontavoitosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että posti tuli perille :)
   Eipä toi purkki meilläkään varsinaisesti mihinkään sovi, mutten voinut jättää ostamattakaan.

   Poista
 3. Minullekkin ajatunut tuollainen, mutta pienenmpi purkki kirpparilta. Samoin ostin kirpparilta muistaakseni eurolla tuon saman (mutta harmaan) pony-tarjottimen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pony-tarjottimet on myös kivoja. Meillä on pieni punainen ja vihreä ja isot musta ja harmaa.

   Poista
 4. Sama purkki löytyy täältäkin, mutta minä bongasin sen mummolan vintiltä! Olen kyllä samaisia Aarikan purkkeja ostanut ylihintaankin, mutta sinä teit tosi hyvän löydön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin myös, et noista varmaan pääsääntöisesti pyydetään enemmän. Enkä mä nyt paljoa turhuuteen tuhlannut :)

   Poista
 5. Onpa hyvä löytö, noista pyydetään ihan törkeesti nykyään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo koskaan näitä hirveen tarkasti katsonut, mut veikkasin tehneeni ihan hyvän löydön. Tää oli lisäksi tosi hyvässä kunnossa.

   Poista