.

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Pientä pintaremonttiaMeillä tytär on aina saanut tehdä melko paljon päätöksiä oman huoneensa sisustuksen suhteen. Pariin vuoteen aihe ei tosin ole jälkikasvua juurikaan kiinnostanut. Alkutalvesta sisustuskärpänen sitten puri myös nuorta neitiä ja ensimmäinen toive oli pinkin seinän päivittäminen mustavalkoiseksi. Koska huoneen muut seinät kuitenkin kaipasivat sitä uutta pintaa tätä seinää kipeämmin, vetäisin ensin Taika-lasyyrillä käsitellyt seinät puhtaan valkoisiksi. 

Ensimmäisen maalausoperaation jälkeen päätettiin myös vihdoin huoneeseen uusi kattovalaisin. Tää aihe on ollut keskusteluissa niin pitkään, että toive kattokruunusta oli ehtinyt vaihtumaan johonkin paljon simppelimpään. Clasun kolmesta valaisimesta koottiin riittävästi valotehoa antava viritys.

Aiemmin pinkki-valkoiseen seinään jätettiin sama sahalaitakuvio ja pallotarrat, mutta alaosa sai ylleen pari kerrosta mustinta maalia, mitä kaupasta löytyi.

Näin ne sisustusmieltymykset näköjään siirtyvät äidiltä tyttärelle ihan ohjailemattakin. Kauas on tultu siitä, kun neiti valitsi huoneeseensa Marimekon Bo Boo-verhot, TiTi-Nalle päiväpeiton ja pinkin Hello Kitty-säkkituolin. Seuraavaksi huoneen seinälle kuulemma aletaan laittamaan julisteita, joten nautin salaa pienen hetken tästä simppelistä tyylistä. Se saattaa olla ohi jo huomenna :)

Hyvää alkanutta vuotta teille jokaiselle! Meidän vuosi vaihtui näissä merkeissä  5 kommenttia :

 1. Tulipa kivan näköinen huone, hienot värit ja lamppu on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone alkaa päivä päivältä muistuttaa enemmän meidän muuta kotia. Näköjään sisustusmakukin periytyy :)

   Poista
 2. Mahtava idea! Tosi hienon näköinen ja sopii kivasti lattian kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea! Tosi hienon näköinen ja sopii kivasti lattian kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää kyllä miellyttää omaakin silmää enemmän, kuin aiempi pinkki-valkoinen ja sopii kyllä lattiankin kanssa paremmin yhteen.

   Poista