.

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Suunnitelmat vs. todellisuusMoi! Kivaa sunnuntaita. En oo taas ehtinyt koko viikonloppuna edes koneelle. Tuntuu, että nykyään jatkuvasti sattuu ja tapahtuu ja ne vähäisetkin suunnitelmat menee pääsääntöisesti pieleen.

Päätin hakea perjantaina itselleni lehden, jonka parissa voi sit aloittaa lauantai- tai sunnuntaiaamun rauhassa kahvia juoden. Lauantaina olin päättänyt ommella uusista kankaista tyynynpäällisiä, jotka voisi sitten laittaa paikoilleen siivouksen jälkeen. Illat olin ajatellut vaan nököttää sohvalla virkaten jämälankaprojekteja.


Todellisuus meni lopulta jotenkin näin... Perjantai-ilta ruuanlaittoa ja vähän pakollisia kotitöitä. Lauantaina päivällä tyttären säbämatseissa, jonka jälkeen ilta isännän seurana sairaalan päivystyksessä puoleen yöhön (urheiluvamma, ei hengen hätää)

Tänään oon istunut keittiössä virkkaamassa, koska sohva on muuttunut sairasvuoteeksi. Potilaan päikkäreiden aikaan pakenin sänkyyn lehteä lukemaan. Muun ajan oon toiminut kuten kunnon sairaala-apulainen konsanaan. Vien vuorotellen ruokaa, kahvia, juomaa ja lääkettä. 

Onneksi en ehtinyt ompelemaan tyynynpäällisiä. Ei ne tohon sohvalle nyt mahtuisikaan. Ens viikonlopulle en muuten suunnittele yhtään mitään.4 kommenttia :

 1. Suunnitella ei kannata, varmaan ei onnistu;) Pyytämättä ja odottamatta tulee usein kivoja päiviä, ehkä sitten ensviikolla sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just näin :) Täälläkin menee jo paremmin, kun toipuminen on päässyt vauhtiin ja hoitajan pesti helpottunut :)

   Poista
 2. Hyvä kun olet hoitajana. Mä tykkään virkkauksesta, tosin nyt on vähentynyt huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on niin kausittaista. Välillä koukutun ihan täysin ja taas välillä menee kuukausia muissa projekteissa.

   Poista