.

maanantai 7. marraskuuta 2016

Sisustusbloggareita seinälleKeittiön tuoleja noutaessani sain mukaan myös ilmaiseksi jotain kivaa. Myymälässä oli esillä erilaisia Vepsäläisen julisteita, joista sai napata mukaan mieleisensä. 

Julisteet oli niin suuria, ettei meiltä heti sopivaa paikkaa löytynyt, mutta onneksi sain saksittua lempparini sopivampaan kokoon. Mun oli nimittäin ihan pakko saada kollaasiseinälle väliaikaisratkaisuksi tää hauska juliste K-tuolista. Tää kuvaa ihan täydellisesti sitä tilannetta, kun sisustusbloggarit kokoontuvat sisustusliikkeessä. Juliste hymyilyttää mua edelleen ja sopii muiden sekaan ihan hyvin, joten kyllä se nyt jonkin aikaa saa seinällä olla.

Yllättäen sain kuviin väkisin erilaisia heijastuksia, jätin sohvan siloittelematta ja tyynyt pöyhimättä. Kun vielä laitetaan taulut vähän tälleen vinksalleen ja jätetään pupun murustamat ruuat lattialle, niin arkirealismi on kohdillaan :)
5 kommenttia :

 1. Tuo väliaikaisratkaisujuliste on kyllä hauska - ja varmasti muistan sen tänään, kun me Åbloggarit kokoonnumme syyskokoukseemme Kotilaiturille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua aina hymyilyttää bloggaritapaamisissa, kun kaikki vetäisevät kamerat esiin samanaikaisesti :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vieläkin tulin ihailemaan julistettasi ja samalla; Blogissani on tunnustus Sinulle!

   Poista
  2. Juliste on kyllä niin osuva :D Tulenpas kurkkaamaan. Kiitos <3

   Poista