.

lauantai 26. marraskuuta 2016

DIY: Ajatus on tärkeinTaannoisessa kaappien ja laatikoiden tyhjäysoperaatiossa tajusin, miten älytön määrä kaikenlaista askartelumateriaalia meidän kaappien kätköistä löytyykään. Niinpä päätin, etten hanki tänä vuonna mitään uutta joulukortteja varten, vaan yritän hyödyntää ne rumemmatkin materiaalit. Ajatushan on kuitenkin kaunista korttia tärkeämpi.
Viimeiset kortit on jo aika riisuttuja versioita, kun kuviopaperit ja nauhatarrat oli kulutettu loppuun. Yllättäen tää on kuitenkin oma suosikkini.

Sain hyödynnettyä kortteihin kaikki erilaiset korttipohjat, jouluiset kuviopaperit, rumat pakettikortit, punavalkoiset nauhateipit ja timanttitarrat. Ens vuonna saan hankkia pitkästä aikaa jotain uutta jouluaskartelutarviketta. Ja toivottavasti sukulaiset ja ystävät saavat ensi vuonna tyylikkäämpiä joulukortteja :)

Onko teillä jo joulukortit askarreltu, vai ostatko valmiina?2 kommenttia :

  1. Kivan näköinen toi viimeinenkin on! :) ite pitäis ehkä tehdä samalla tavalla, kun on kaapillinen askartelukamaa :D puolet korteista oon väsäillyt, joten ehkä vielä ehdin itekin käyttää niitä ei-niin-kauniita tarvikkeita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nyt päättänyt urakoida jotain kaikesta kaappeihin kerääntyneestä askartelu- ja käsityöjutuista. Kaupat on pullollaan kaikkea ihanaa, mutta en anna itselleni lupaa ostaa mitään ennen kuin varastot on koluttu mahdollisimman tyhjiksi :)

      Poista