.

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Bloggaribrunssi LoftetissaEilen meillä bloggareilla oli tosi kiva päivä Vaasan Loftetissa. Vietettiin neljä tuntia hyvässä seurassa ja päästiin kokeilemaan uusia juttuja. Aloitettiin brunssilla tunnelmallisessa Konsulinnan kahvihuoneessa, jonka jälkeen päästiin askartelemaan kierrätyshuovasta ja opettelemaan makrameen solmimista.Loftet on paikkana ihan huikean hieno ja tarjonta monipuolista. Täällä voi järjestää juhlia, nauttia lounasta, kahvitella, katsella taidenäyttelyitä ja shoppailla aivan ihania tuotteita. 


Kamera pysyi laukussa koko päivän ajan, joten napsin kuvia vain puhelimella. Oli nimittäin niin kiva päästä näpertämään uusia juttuja, että jäi kuvien ottaminen vähän sivuseikaksi.


Lopuksi saatiin tutustua vielä Annie Sloanin maaleihin ja vahoihin. Tää kiinnosti mua todella paljon, koska oon himoinnut pitkään tällaista mattapintaista seinää, mutta kalkkimaalien ongelma on se, ettei maalin päälle pysty maalaamaan uudelleen ilman huolellista hiontaa. Hionta taas on sellaista hommaa, johon en ihan vapaaehtoisesti ala. Näissä maaleissa tuota ongelmaa ei ole. Nyt vaan pitäis päättää, minkä seinan maalaisin ja millä värillä.

Kiitos Loftetin väelle tosi kivasta tapahtumasta. Nyt mun täytyy mennä solmimaan mun makramee valmiiksi :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti