.

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

VirheostosOstin tossa eräällä Helsingin reissulla Granitista pakkauksen kirjaimia heillä myytäviin kirjaintauluihin. Olin ihan fiiliksissä, että pääsen nyt kirjoittamaan omaan tauluuni ihan mitä mieleen juolahtaa, eikä tarvi enää kirjoitella sen mukaan, mitä kirjaimia sattuu löytymään. Teki mieli ostaa sellainen musta taulukin, mutta en ois sitä saanut lentolaukkuuni tukittua.

Eilen sitten päätin vaihtaa tekstin, jota viime viikonloppuna innoissani kuuklesta etsin. Ja ai että, miten paljon mua otti aivoon, kun tajusin, ettei ne uustuotantokirjaimet näihin vanhoihin tauluihin sovi. Väkäset ei osu uriin edes väkivaltaa käyttämällä.

Lopulta hammasta purren päädyin kääntämään harmitukseni kivan päivän toivotukseksi. Aina ei ilmeisesti voi onnistua. Ei edes joka kerta.


Nyt mä en kyllä osaa päättää, yritänkö kaupitella itselleni turhat kirjaimet, vai pitääkö mun sitten seuraavalla reissulla raahata se Granitin taulu kotiin, jotta pääsevät käyttöön. Jos joku on Vaasan suunnalla noita kirjaimia vailla, niin voin luopua niistä edullisesti :)


P.s. Onnistuin eilen 24 yrityksen jälkeen saamaan pöydän lokakuussa avattavalta kirpparilta. Maltan tuskin odottaa sitä, että pääsen tyhjäämään kaappeja ja laatikoita kaikesta turhasta. Ehkä mä sitten voin hyvällä omallatunnolla myös hankkia jotain uusia sisustusjuttuja.


9 kommenttia :

 1. Harmi kun kirjaimet ei sopineet. Toivottavasti saat ne myytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi eivät olleet kovin kalliit. Ehkä niille jotain käyttöä löytyy.

   Poista
 2. Heippa, onko ne kirjaimet muovia? Ajattelin että nappaa pihdeillä alempi väkänen pois. Yhdellä väkäsellähän saat ne asettumaan. Sitä en tiedä kuinka pysyvät paikallaan.

  VastaaPoista
 3. Heippa, onko ne kirjaimet muovia? Ajattelin että nappaa pihdeillä alempi väkänen pois. Yhdellä väkäsellähän saat ne asettumaan. Sitä en tiedä kuinka pysyvät paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin tätäkin heti, kun tajusin, ettei ne sovi tauluun. Yläreunan väkänen ei vaan riitä pitämään kirjaimia paikoillaan, vaan alareuna nousee heti irti pohjasta.

   Poista
 4. Hei, minullakin tuollainen vanha taulu, johon olen löytänyt kirjaimia K-raudasta, niitä myydään irtona kappalehintaan, eli saa valita juuri haluamansa kirjaimet. -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä olinkin joskus löytänyt googlesta tietoa, mutta mulle ei oikein selvinnyt, mitä ne maksoi. Onko sulla jotain muistikuvaa hinnoista?

   Poista
 5. Muistaakseni 10 snt/kpl.Toivottavasti löytyy. -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo paha hinta. Täytyy käydä joku päivä ostoksilla. Kiitos tiedosta ja mukavaa viikkoa :)

   Poista