.

sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Täydelliset säilytyslaatikotSyysflunssa saapui meillekin ja oon tänään ollut kunnolla jalkeilla ensimmäistä kertaa neljään päivään. Onneksi vaikuttaa siltä, että kunto alkaa kohentua.Kesälomalla käytiin jo perinteeksi muodostuneella tyttöjen shoppailureissulla Uumajassa. Lagerhausista löysin ihan täydellisen ison säilytyslaatikon olohuoneen tv-tason hyllylle, mutta laatikon suuri koko alkoi sen verran epäilyttää, etten uskaltanut ostaa kuin yhden. Kotona sitten harmittelin asiaa, koska syvyys oli just täydellinen. Onneksi nettikauppa pelasti ja sain hankittua pari lisää.

Telkkarin alle ei johtokaaoksen vuoksi saanut sijoitettua kuin yhden syvän laatikon, mutta onneksi Hayn laatikko mätsää väreihin lähes täydellisesti. Suuret säilytyslaatikot imaisivat sisäänsä kaikki meidän lautapelit ja palapelilaatikot, jotka on vieneet älyttömästi tilaa vetolaatikoista. 

Viimeisen vuoden oon pyrkinyt järkevämpiin säilytysratkaisuihin ja turhan tavaran karsimiseen. On aika ihana fiilis, kun jokaisessa kaapissa ja laatikossa alkaa olla vähän tyhjääkin tilaa. Nyt menossa on kolmas kirppariviikko ja sen myötä meillä on vähemmän tavaraa kuin koskaan aiemmin. 

Tajusin muuten vasta näistä kuvista, että olohuoneesta puuttuu edelleen toinen verho. Olin alkukesästä niin fiiliksissä ikkunaremontin tuomasta valosta, etten halunnut laittaa edes verhoja joka huoneeseen. Ehkä näin syksyn tullen pitäisi kuitenkin piilottaa rumat putket verhojen taakse.

Kivaa sunnuntai-iltaa!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti